Rosa van der Mars

Rosa is momenteel actief als interim financial bij van Mossel Automotive in Waalwijk.

Rosa is een behulpzame, betrouwbare en organisatorisch sterke professional. Ze is een persoon die haar eigen doelen en dromen graag actief nastreeft en zich van nature interesseert in de doelen en dromen van anderen.

Bekijk hier haar CV

Meer weten over Rosa?


Ze denkt graag oplossingsgericht als het op werk aankomt en ziet in haar behulpzaamheid ook meteen de valkuil in de vorm van de hoeveelheid hooi die ze soms op haar vork neemt. Ze heeft haar Bachelor Finance & Control inclusief een uitstapje voor de Minor ‘Psychologie voor Young Professionals’ binnen de vier jaar gehaald aan de Avans Hogeschool in Breda en is sinds een tijd klaar voor het werkzame leven.

In haar vrijetijdsleven kun je Rosa in principe altijd wakker maken voor een dag die gevuld is met shoppen, tot rust komen in de zon op een terras, uiteten bij een goede sushitent en naar de bioscoop voor de laatste film. Dat alles afgetopt met een drankje en een dansje in een gezellige kroeg of discotheek. Dit alles natúúrlijk in gezelschap van goede vriendinnen en/of familie. En is Rosa niet druk met eerdergenoemde bezigheden, dan is de kans groot dat ze in de sportschool te vinden is.

Rosa werkt graag en hard, is betrokken en geeft niet op totdat bedrijfsdoelen verwezenlijkt zijn. Daarnaast zorgt haar lieve en behulpzame karakter ervoor dat haar (oud-)collegae haar graag binnen zagen komen op het begin van een werkdag. Rosa is dé waarde die je nog toe moet voegen aan je bedrijf.

 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Jonathan van der Hoeven
Jonathan van der Hoeven
Interim Finance Professional
Bekijk Jonathan's profiel
King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel