Thomas van der Meulen

Interim Finance Professional

Flexibel, sociaal, stressbestendig. Met zijn afgeronde Mbo-opleiding tot bedrijfsadministrateur op het Florijn College én zijn Bachelor in Accountancy op Avans Hogeschool kun je stellen dat Thomas de nodige kennis heeft opgedaan op het gebied van Finance.

thomasvandermeuleninterimfinanceprofessionalbluefin

Die kennis zet hij graag in op de werkvloer, alwaar hij door collegae wordt omschreven als een betrokken en kundige collega die bovendien flexibel en stressbestendig is.  

 

Naast zijn passie voor cijfers heeft Thomas buiten zijn werk om een passie voor (het kijken van) voetbal. Zelf komt hij aan zijn beweging door op tijd de sportschool te bezoeken. Is hij niet aan het sporten of sport aan het kijken, dan is de kans groot dat hij aan het borrelen en/of spelletjes aan het spelen met vrienden. Volgens zijn vrienden is Thomas een fijne sfeermaker en goede gesprekspartner, die je er dus altijd goed bij kunt hebben.

 

Voor Thomas is het glas altijd halfvol, wat een van de redenen is dat hij goed om kan gaan met stressvolle situaties. Verder houdt hij van nieuwe uitdagingen en het behalen van resultaat door hard te werken. Thomas is een aanwinst voor iedere Finance afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!