Jules Van der Werf

Waarmaker.

Jules is altijd beschikbaar voor een goed gesprek, een boeiende discussie of een stevige pot tafeltennis.

Meer weten over Jules?


Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht heeft Jules veel werkervaring opgedaan op de gebieden sales, management en consultancy. Hij is inmiddels ruim 12 jaar actief in de detachering en werving & selectie van Financials. Bij Bluefin houdt hij zich daarnaast ook veel bezig met projecten die gericht zijn op de doorontwikkeling van het bedrijf, zoals (onder andere natuurlijk) het organiseren van skitrips en de wat serieuzere zaken.

In zijn vrije tijd is Jules net zo actief als – zo niet, actiever dan – in zijn werkzame leven. Zo leidt hij als coach zijn zoon en diens hockeyteam graag naar wekelijkse overwinningen. Of is hij op stap met de Ronde Tafel in Oosterhout waar hij voorzitter van is. Of zoekt hij gezelligheid op met vrienden en familie. Of leest hij een tijdschrift of kijkt hij een serie, het liefst geschiedenis gerelateerd. Of is hij aan het sporten. Met collega’s trainen met een personal trainer op het Bondpark bijvoorbeeld, of roeien – niet écht roeien in een rivier, maar nep roeien tijdens een Netflix-serie (geschiedenis). Of hij doet zo’n beetje al het bovengenoemde tegelijkertijd. Multitasking staat dan ook bovenaan Jules’ lijstje met ‘dingen waar hij goed in is’. Bij ‘dingen waar hij minder goed in is’ prijkt ‘lang en gestructureerd aan één taak werken’ logischerwijs eenzaam bovenaan.

Wil je indruk maken op Jules, zoek dan even precies op wat er in 1960 (of verder terug) allemaal gebeurd is en je hebt zijn interesse. De weekenden die bij Jules nog niet overvol zitten, brengt hij graag door op de skipiste in Oostenrijk.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel
Gijs Cooijmans
Gijs Cooijmans
Recruitment Consultant
Bekijk Gijs' profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Quinten Willems
Quinten Willems
Interim Finance Professional
Bekijk Quinten's profiel