Jules van der Werf

Partner

Jules is altijd beschikbaar voor een leuk gesprek, een boeiende discussie of een stevige pot tafeltennis.

julesvanderwerfmanagingpartnerbluefinuit

Meer weten over Jules?

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht heeft Jules veel werkervaring opgedaan op de gebieden sales, management en consultancy. Hij is inmiddels ruim 15 jaar actief in de detachering en werving & selectie van Financials. Bij Bluefin houdt hij zich daarnaast ook veel bezig met projecten die gericht zijn op de doorontwikkeling van het bedrijf, zoals (onder andere natuurlijk) het organiseren van skitrips en de wat serieuzere zaken.

In zijn vrije tijd is Jules net zo actief als – zo niet, actiever dan – in zijn werkzame leven. Zo is hij actief in commissies bij hockeyclub Warande in Oosterhout. Of is hij op stap met de Ronde Tafel in Oosterhout waar hij al jaren lid van is. Of zoekt hij gezelligheid op met vrienden en familie. Of leest hij een tijdschrift of kijkt hij een serie, het liefst geschiedenis gerelateerd. Of is hij aan het sporten. Met collega’s trainen met een personal trainer op het Bondpark bijvoorbeeld, of roeien – niet écht roeien in een rivier, maar nep roeien tijdens een Netflix-serie. Of hij doet zo’n beetje al het bovengenoemde tegelijkertijd.

Wil je indruk maken op Jules, zoek dan even precies op wat er in 1960 (of verder terug) allemaal gebeurd is en je hebt zijn interesse. De weekenden die bij Jules nog niet overvol zitten, brengt hij graag door op de skipiste in Oostenrijk.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!