Jules Van der Werf

Partner

Jules is altijd beschikbaar voor een leuk gesprek, een gezellige borrel of een stevige pot tafeltennis.

julesvanderwerfmanagingpartnerbluefinuit

Meer weten over Jules?

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht heeft Jules veel werkervaring opgedaan op de gebieden sales, management en consultancy. Hij is sinds 2006 actief in de detachering en werving & selectie van Financials. Bij Bluefin houdt hij zich tegenwoordig vooral bezig met het algemeen management van het bedrijf. Veel energie haalt hij uit projecten die gericht zijn op de doorontwikkeling van het bedrijf, zoals (onder andere natuurlijk) het organiseren van skitrips en de wat serieuzere zaken. 

 

In zijn vrije tijd is Jules net zo actief als in zijn werkzame leven. Zo faciliteert hij als voorzitter van de Stichting Waardemakers in Oosterhout de realisatie van community art. Hij gaat graag op pad met zijn vrienden van de Ronde Tafel en zoekt gezelligheid op met andere vrienden en familie. Ook leest hij een tijdschrift of kijkt hij een serie, het liefst geschiedenis gerelateerd. En in de resterende tijd is hij aan het sporten. Met collega’s trainen met een personal trainer op het Bondpark bijvoorbeeld, of golft hij graag (en liefst nog een stuk vaker dan nu het geval is). Of hij doet zo’n beetje al het bovengenoemde tegelijkertijd.

 

Wil je indruk maken op Jules, zoek dan even precies op wat er in 1960 (of verder terug) allemaal gebeurd is en je hebt zijn interesse. De weekenden die bij Jules nog niet overvol zitten, brengt hij graag door op de skipiste in Oostenrijk.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!