Sam Douma

Interim Finance Professional

Gedetailleerd, kundig, verbinder. Sam heeft zijn hbo-opleiding Finance & Control afgerond; een opleiding waar hij de kennis opgedaan heeft die hij nu, gecombineerd met zijn leergierigheid en aanpassingsvermogen, inzet als Finance interimmer.

samdoumainterimfinanceprofessionalbluefinut

Wat je moet weten over Sam? Hij houdt niet van politieke spelletjes, wel van dingen tot in detail uitzoeken, hij is zorgzaam, communicatief sterk en is graag verantwoordelijk voor het maken van verbinding en sfeer binnen teams.

 

In zijn vrije tijd speelt Sam graag een potje Fifa, zoekt hij nutteloze feitjes op die hij vervolgens snel weer vergeet én gaat hij maar al te graag lekker borrelen met vrienden. Daarnaast ziet hij graag veel van de wereld en reisde hij samen met zijn vriendin al naar Australië, Nieuw-Zeeland, Mexico, Vietnam, Japan en Borneo. Verder basketbalt hij graag, maar doet hij dat niet in competitieverband. Waar Sam ook te vinden is – op de bank met vrienden, op een berg in een ver oord of op een basketbalveld – hij zorgt er graag voor dat de mensen om hem heen het ook naar hun zin hebben. Hij verbindt.

 

Met Sam haal je iemand in huis die kennis, kunde, sfeer én een snor meebrengt naar je financiële afdeling. Zijn dat dingen waar jij behoefte aan hebt? Neem dan contact op met Sam.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!