Otto Krijnen

Partner

Continue bezig om het beste uit zichzelf en Bluefin te halen.

ottokrijnenpartnerbluefin

Meer weten over Otto?

Met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van werving & selectie en interim van hoogopgeleide financials, is Otto een ervaren rot in het vak.

Vanuit zijn studie onbewust in aanraking gekomen met het ‘vak’ en inmiddels meerdere succesvolle bedrijven opgezet met recruitment als kerntaak. Zijn ervaring ligt vooral in het invullen van posities bij (internationale) handelsbedrijven, productieomgevingen en bank-/ verzekeringswezen. Zijn grote en gespecialiseerde netwerk helpt hem om waarde toe te voegen binnen het recruitmentproces van onze klanten. Otto is altijd bezig om ons werk beter te maken met behulp van slimme technologie en de laatste inzichten. Uiteindelijk draait de beste match nog altijd om de juiste persoonlijke klik tussen klant en kandidaat, daarbij helpt het dat hij sterk geïnteresseerd is in het gedrag van mensen.

Hoewel zijn hele leven in het teken van Bluefin lijkt te staan, heeft hij (naast zijn gezin uiteraard) nog een grote passie en dat is het huis dat hij aan het bouwen is in Italië! Binnenkort kan iedereen genieten van la dolce vita in de mooiste streek van Italië, de Marche! 

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!