Op zoek naar finance vacatures?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van finance? Of sta jij juist op het punt om de eerste uitdaging aan te gaan als financial professional? Finance vacatures komen bij ons voorbij op veel verschillende niveaus, bij diverse bedrijven en met uiteenlopende specialisaties.  

Bij Bluefin zien we dus allerlei soorten Finance vacatures voorbij komen, voor vaste aanstellingen, maar ook voor interim opdrachten. Soms is er jarenlange ervaring nodig voor het vullen van een senior vacature, andere keren gaat het om finance vacatures waarbij een startende young professional de ideale match is. Bij Bluefin bekijken we de vacatures en het profiel van het bedrijf dat die vacature uit heeft staan. Vervolgens weten we vaak al snel wat voor soort persoon, met welke hoeveelheid ervaring en welke specialisaties de ideale match is voor de vacature.

Finance vacatures in regio Zuid-Nederland

We zitten bij Bluefin dicht bij het vuur. Zo vind je bij ons veel finance vacatures in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Maar denk ook aan finance vacatures in de buurt van Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Als laatst zien we ook in de richting van Goes en Middelburg zien we, hoewel iets minder vaak, genoeg finance vacatures voorbijkomen. In principe bestrijken we bij Bluefin heel Zuid-Nederland als het gaat om finance vacatures.

Finance vacatures bij Bluefin

We werken al meer dan 30 jaar in het uitzenden en detacheren van financieel personeel in Zuid-Nederland. In die tussentijd hebben we een flink netwerk én de juiste methodiek opgebouwd om keer op keer op een succesvolle manier finance vacatures te vullen. Zo matchen we bij Bluefin niet een taakomschrijving met een lijst van competenties, maar gaan we op zoek naar een match tussen de vacature, het bedrijf, haar cultuur en medewerkers én de persoon, diens karakter en skillset die die vacature moet gaan vullen.

Als interim finance professional aan de slag

Een kijkje in veel verschillende keukens, heel veel leren van die verschillende keukens en iets betekenen voor de bedrijven waarvan je de keuken hebt mogen bekijken. Als interim finance professional kun je, vaak voor een periode van 6 tot 18 maanden, aan de slag om uiteenlopende interim finance vacatures te vullen. Dat kun je via Bluefin vanuit een vaste aanstelling doen, maar ook als zzp’er of in een tijdelijke aanstelling.

Werken vanuit een vaste basis bij Bluefin

Wij hebben een breed netwerk hebben waaruit veel (interim) finance vacatures voorbijkomen. Het voordeel daarvan is dat jouw werkleven erg afwisselend is, waardoor jij er goed achter komt wat jij leuk vindt en waar je graag in door wil leren. Verder is het wel fijn om een vaste kring van collega’s, een doorlopend salaris (ook in geval van bijvoorbeeld ziekte) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben, wat komt kijken bij een vaste aanstelling.

Openstaande vacatures

Manager Finance & Control (MT-lid)

40 Raamsdonksveer
Werving & Selectie

Voor onze relatie in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een Manager Finance & Control, waarbij je leiding geeft aan 3 fte.Het betreft een brede, afwisselende functie waarbij je onderdeel gaat ...

Finance Director

Finance 40 Rosmalen
Werving & Selectie

Voor een van onze klanten in Rosmalen zijn wij op zoek naar een Finance Director die samen met de organisatie de verdere groei en ontwikkeling gaat leiden. Het uitrollen van financiële strategieën ...

Bekijk de vacatures

Finance vacatures vullen als zzp’er

Ben jij liever je eigen baas en behoud je graag de vrijheid die daar bij hoort, dan gaan wij jou niet proberen te overtuigen om voor ons te komen werken, maar gaan we graag alsnog de samenwerking aan. Zo kunnen wij waarschijnlijk veel voor jou betekenen met ons grote netwerk van bedrijven waaruit veel finance vacatures voorbijkomen. Anderzijds kun jij van waarde zijn voor ons, door een goede match te vormen met een van die vacatures. Klassieke win-win.

Heb jij interesse in finance vacatures? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter of we een good catch voor je kunnen vinden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!