Financiële vacatures

Kom uitblinken in één van onze 40 vacatures.

Open filters

Financial Accountant

Finance 40 Amsterdam
Werving & Selectie

Voor Maxxium Nederland gevestigd in Amsterdam zijn wij exclusief op zoek naar een Financial Accountant. Maxxium Nederland is werkzaam in de drankindustrie en is marktleider op het gebied van gedist...

Financieel Medewerker

Finance 40 Wormer
Werving & Selectie

Voor onze klant in Wormer zijn we op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. De klant is actief in de revalidatiemiddelen om mensen met bewegingsbeperkingen zo snel mogelijk terug op de...

Business Unit Controller

Finance 40 Haarlem
Werving & Selectie

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Business Unit Controller in regio Haarlem. De klant is een internationaal groot bedrijf waar ze software maken voor bedrijven om processen eenvoudiger te ma...

Financial Controller

40 Breda
Werving & Selectie

Voor onze klant Alfa Laval zijn we op zoek naar een Financial Controller/Legal Coördinator. In deze uitdagende combinatiefunctie ben je verantwoordelijk voor het financieel toezicht op Alfa Laval B...

Teamlead Finance & Control

Finance 40 Zuid-Beveland
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in de regio Goes zijn wij op zoek naar een Teamlead Finance & Control. Mooie en groeiende familiaire omgeving met meerdere bedrijfsonderdelen allen bouw-gerelateerd. ...

Assistant Business Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een Assistant Business Controller. Toonaangevende internationaal en sterk groeiende speler. Vanuit een zeer karakteristiek hoofdkantoor kom...

Business Controller

Finance 40 Leiden
Werving & Selectie

Als Business Controller leiden jouw analyses tot nieuwe besluitvormingen die aanzienlijke verbeteringen in de bedrijfsresultaten opleveren. En dit bereik je door nieuwe inzichten te bieden als Busi...

Financiële vacatures bij Bluefin

Uitgekeken op je huidige baan en op zoek naar wat nieuws? Ben je ergens in dienst, maar wil je graag als interim financial aan de slag? Werk je al een tijdje als interimmer, maar wil je graag in vaste dienst treden bij een bedrijf? Of ben je als zzp’er op zoek naar nieuwe finance opdrachten? Kortom: ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je kiezen uit uiteenlopende (interim) financiële vacatures? Dan ben je bij Bluefin aan het goede adres. Wij zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar Business Controllers, Accountants, Pricing Analysts, Finance Professionals en meer.

Goed om te weten: lang niet al de financiële vacatures die we hebben zijn online te vinden, dus staat jouw droombaan er niet tussen, aarzel dan niet om toch contact op te nemen.

Verschillende finance vacatures

Bij Bluefin zien we dus allerlei soorten Finance vacatures voorbij komen, voor vaste aanstellingen, maar ook voor interim opdrachten. Soms is er jarenlange ervaring nodig voor het vullen van een senior vacature, andere keren gaat het om finance vacatures waarbij een startende young professional de ideale match is. Bij Bluefin bekijken we de vacatures en het profiel van het bedrijf dat die vacature uit heeft staan. Vervolgens weten we vaak al snel wat voor soort persoon, met welke hoeveelheid ervaring en welke specialisaties de ideale match is voor de vacature.

Finance vacatures in heel Nederland

We zitten bij Bluefin dicht bij het vuur. Zo vind je bij ons van oorsprong veel finance vacatures in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Maar denk ook aan finance vacatures in de buurt van Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Een stevige basis in Zeeland zorgt er ook voor dat we in de omgeving Goes en Middelburg genoeg finance vacatures binnen krijgen. Vanuit kantoor Breda bestrijken we bij Bluefin heel Zuid-Nederland als het gaat om finance vacatures.

Sinds de opening van ons kantoor in Amsterdam zitten we ook daar kort op de bal. Amsterdam, Haarlem en de rest van Noord-Holland, de omgeving Utrecht en Almere zijn momenteel hotspots. Van hieruit breiden wij onze service steeds verder uit.

Finance vacatures bij Bluefin

We werken al meer dan 30 jaar in het uitzenden en detacheren van financieel personeel in Zuid-Nederland. In die tussentijd hebben we een flink netwerk én de juiste methodiek opgebouwd om keer op keer op een succesvolle manier finance vacatures te vullen. Zo matchen we bij Bluefin niet een taakomschrijving met een lijst van competenties, maar gaan we op zoek naar een match tussen de vacature, het bedrijf, haar cultuur en medewerkers én de persoon, diens karakter en skillset die die vacature moet gaan vullen.

Als interim finance professional aan de slag

Een kijkje in veel verschillende keukens, heel veel leren van die verschillende keukens en iets betekenen voor de bedrijven waarvan je de keuken hebt mogen bekijken. Als interim finance professional kun je, vaak voor een periode van 6 tot 18 maanden, aan de slag om uiteenlopende interim finance vacatures te vullen. Dat kun je via Bluefin vanuit een vaste aanstelling doen, maar ook als zzp’er of in een tijdelijke aanstelling.

Werken vanuit een vaste basis bij Bluefin

Wij hebben een breed netwerk waaruit veel (interim) finance vacatures voorbijkomen. Het voordeel daarvan is dat jouw werkleven erg afwisselend is, waardoor jij er goed achter komt wat jij leuk vindt en waar je graag in door wil leren. Verder is het wel fijn om een vaste kring van collega’s, een doorlopend salaris (ook in geval van bijvoorbeeld ziekte) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden te hebben, wat komt kijken bij een vaste aanstelling.

Financiële vacatures voor een vaste baan

Werving en selectie van financials is iets waar we ons bij Bluefin al sinds 2002 mee bezig houden. We matchen uiteenlopende finance vacatures van verscheidene bedrijven met passende kandidaten. En dat doen we niet door een cv en een vacaturetekst op elkaar af te stemmen, maar door de persoon en zijn kennis, kunde en ambities te matchen met de vacature en het bedrijf. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten, we helpen je graag bij jouw zoektocht.

Stuur ons een berichtje

Finance vacatures vullen als zzp’er

Ben jij liever je eigen baas en behoud je graag de vrijheid die daar bij hoort, dan gaan wij jou niet proberen te overtuigen om voor ons te komen werken, maar gaan we graag alsnog de samenwerking aan. Zo kunnen wij waarschijnlijk veel voor jou betekenen met ons grote netwerk van bedrijven waaruit veel finance vacatures voorbijkomen. Anderzijds kun jij van waarde zijn voor ons, door een goede match te vormen met een van die vacatures. Klassieke win-win.

Heb jij interesse in finance vacatures? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter of we een good catch voor je kunnen vinden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!