bluefin daar rechts
Verbreed jouw horizon

Vind een interim finance klus

Meer flexibiliteit in je werk. Een kijkje in verschillende keukens. Variatie in opdrachten én de full support van een thuishaven. Maar wie biedt je dat? Ga er helemaal voor. Doe een interim opdracht via Bluefin.

De volgende stap in jouw carriere

Die zet je bij Bluefin

We hebben bij Bluefin uiteenlopende openstaande posities bij verschillende bedrijven op het gebied van finance. Business Controllers, GL Accountants, Finance Managers, Financial Controllers, Senior VAT Accountants, FP&A Analisten; en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast lopen de niveaus van de opdrachten flink uiteen. De kans is dus groot dat jij als Interim Finance Professional bij ons de interim opdracht vindt die bij jouw persoonlijkheid, ervaring en ambitie past. Zoek onze Interim Finance Professional vacatures bij de interne vacartures!

 

De doorloopsnelheid van een interimaanvraag is meestal zo hoog dat we ze tegen de tijd van publiceren al in hebben kunnen vullen. Vind je als zzp'er niet direct de meest geschikte interim rol op onze site, aarzel dan niet om je cv in te sturen. Bij een eerstvolgende passende aanvraag nemen wij dan meteen contact met je op!

De mooiste interim klussen

Bekijk alle interim vacatures

Interim finance vacatures

De finance functie is constant aan verandering onderhevig. Daarom staan er bij veel bedrijven meer dan eens interim finance vacatures open die wachten op een passende invulling. En dat is iets waar we ons bij Bluefin in specialiseren. Voor de interim finance professional biedt het ook vaak vele voordelen. Zo kun je als interimmer een kijkje nemen in verschillende keukens en krijg je inzicht in wat jij als professional belangrijk vindt aan een bedrijf en een functie. Dus naast het feit dat je veel en snel werkervaring opdoet, biedt het werk als interimmer ook de mogelijkheid om meer over jezelf te weten te komen. Lijkt het werk als Interim Finance Professional jou interessant? Stuur ons een bericht, we maken graag kennis met je.

ZZP finance opdrachten

Als zzp’er is het niet altijd vanzelfsprekend dat je constant opdrachten hebt. Het is nog minder vanzelfsprekend dat je constant leuke en bijpassende opdrachten hebt. Om jouw kans op passende opdrachten te vergroten, is het altijd nuttig om kennis met ons te maken. Zo verbreed jij je horizon en vergroten wij onze kans op het vullen van onze zzp finance opdrachten. Een klassieke win-winsituatie, zou je kunnen zeggen. Dus kom in contact!

edoisraelbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Edo helpt je graag verder.