Handerson Botman

Interim Finance Professional

Doelbewust, analytisch, sociaal. Met een MBO in Administratie & Commercie, gevolgd door een Engelstalige HBO Bedrijfseconomie en Bedrijfsadministratie en cursussen in de richting van duurzaamheid, Bloomberg Market Concept  en “Use Your Voice” cursussen, durven wij hem te geloven toen Handerson zei dat hij leergierig was.

handersonbotmaninterimfinanceprofessionalbluefin

Meer weten over Handerson?

Als hij niet aan het studeren of bijleren is, kun je Handerson soms terugvinden in de bioscoop, soms op een terras met vrienden en soms ook op de bank met een goed boek. Je vindt hem vaak terug in de gym, waar hij dan waarschijnlijk bezig is met powerliften. Verder is hij ook veel in de keuken te vinden waar hij graag goede recepten uitprobeert. Vaak met succes.

Volgens een oud-collega blinkt hij uit in de vaardigheid om gemakkelijk verbinding te maken met verschillende afdelingen en verschillende culturen, zonder het doel van het bedrijf uit het oog te verliezen. Zijn voormalige werkgever waardeerde hem vooral om hoe hij met behulp van zijn analytische vaardigheden én toewijding op een slimme manier zijn doelen wist te bereiken.

Handerson waardeert betrouwbaarheid in zijn collega’s en is zelf ook iemand waar je op kunt rekenen. Verder is hij doeltreffend en doortastend in zijn doen en laten, werkt hij gemakkelijk samen in (internationale) teams en wordt hij door mensen waar hij eerder mee samenwerkte als een gewaardeerde teamspeler gezien. Hij is een toegevoegde waarde op iedere financiële afdeling.

Meer weten over Handerson? Check zijn LinkedIn profiel.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!