Vincent van Gilst

Interim Finance Professional

Gedreven, analytisch, oplossingsgericht. Vincent houdt van het kijken in verschillende financiële keukens en om snel van toegevoegde waarde te kunnen zijn in die betreffende keuken.

vincentvangilstinterimfinanceprofessional

Met zijn diploma voor Assistant Accountant op zak, een Associate Degree in Accountancy waar hij mee bezig is en ruim 7 jaar ervaring in de accountancy zou je kunnen stellen dat Vincent er waarde aan hecht dat hij weet waar hij mee bezig is. Combineer die kennisvergaring met zijn tomeloze gedrevenheid, een goed gevoel voor cijfers én analytisch inzicht en je hebt de financiële man van je dromen binnen handbereik.

 

Zijn vrije tijd spendeert hij graag door te genieten van het leven met zijn vriendin en vrienden. Ook ontspant hij graag door zich in te spannen, bijvoorbeeld door het spelen van een potje voetbal. Of het nu met vrienden, familie of zijn vriendin is, Vincent is een verbinder en doet eigenlijk alles wat hij doet met een flinke dosis enthousiasme.

 

Op zoek naar een enthousiaste, analytisch sterke en oplossingsgerichte financiële toevoeging aan jouw bedrijf? Vincent is je man.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!