Finance detachering

In dienst bij Bluefin of als zzp'er

Bij Bluefin doen we er alles aan om de juiste match te vinden tussen interim finance opdrachten en degenen die ze invullen. Om die match te vinden werken we niet alleen met Interim Finance Professionals die vast bij ons in dienst zijn, maar ook met professionals die we in dienst nemen voor de duur van de opdracht én met financials die werkzaam zijn als zzp’er.

Actuele opdrachten

De beste match. Die moet je hebben. De juiste opdracht op het juiste moment. Een warme introductie bij de klant. Maar waar vind je die? Ga nu in zee met Bluefin.

Actuele opdrachten
bluefin daar links

Introduceer jezelf

Meer flexibiliteit in je werk. Een kijkje in verschillende keukens. Variatie in opdrachten én de full support van een thuishaven. Maar wie biedt je dat? Kom aan boord bij Bluefin.

Introduceer jezelf
bluefin ook rechts

Uiteenlopende interim finance opdrachten

We hebben bij Bluefin uiteenlopende openstaande vacatures bij verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening. Business Controllers, GL Accountants, Finance Managers, Financial Controllers, Senior VAT Accountants, FP&A Analisten; en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast lopen de niveaus van de opdrachten flink uiteen. De kans is dus groot dat jij als Interim Finance Professional bij ons de interim opdracht vindt die bij jouw persoonlijkheid, ervaring en ambitie past.

Het voordeel van interim finance opdrachten

Bij Bluefin krijg je de kans om als interimmer aan de slag te gaan bij uiteenlopende bedrijven. Doordat de interim finance opdrachten vaak tussen de 6 en 12 maanden duren, krijg je als Interim Finance Professional de kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Hierdoor doe je niet alleen snel en veel ervaring op, maar leer je ook kennen wat jij belangrijk vindt.

Een duidelijke taakomschrijving binnen een strakke cultuur bij een groot bedrijf? Of liever veel ruimte voor eigen invulling in een klein bedrijf waar je met meerdere niveaus samenwerkt? Grote kans dat je in een aantal jaar leert kennen waar jouw hart ligt.

Interim Finance Professional bij Bluefin

Je bent als Financial opgeleid en hebt een aantal jaar ervaring. Je hebt al snel het idee dat je ergens op de winkel past. Prima natuurlijk zo'n baan, maar niet voor jou. Ook dat filerijden begint je tegen te staan. Jij wil verder, werken in wisselende omgevingen, werken aan verschillende opdrachten, werken op bereisbare afstand en vooral... leren. 

Leren door versneld ervaring op te doen op verschillende plaatsen, maar dan wel met de juiste begeleiding en ondersteuning. Werken aan je ontwikkeling met behulp van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Door gerichte inzet van opleidingen op individuele basis, onze eigen workshops (zoals PowerBI/ QlikSense/ MS Excel) en tientallen PE geaccrediteerde cursussen die wij in samenwerking met Alex van Groningen ter beschikking stellen. 

Energie overhouden voor leuke dingen doe je door je tijd slim te besteden. En volgens ons doe dat onder andere door zo min mogelijk tijd aan reistijd te besteden. Daarom werken wij regionaal bij Bluefin. 

Een vaste basis bij Bluefin

Afwisseling in opdrachten is leuk, maar een vaste kring collega’s ook, en die vind je bij Bluefin. Allemaal professionals op zoek naar een vergelijkbare leercurve in verschillende stadia van hun carrière. Benieuwd naar je nieuwe collega's? Klik hier om meer te weten te komen over de Interim Finance Professionals die al bij Bluefin in dienst zijn. 

Regelmatig zien we elkaar bij informele activiteiten, zoals een borrel, een diner of zelfs een wintersportvakantie. Maar ook voor meer inhoudelijke sessies zoeken we elkaar op. Daarnaast bieden we je coaching op maat speciaal ontwikkeld voor Financials in een unieke samenwerking met Joost van Beek – zelf Financial en gecertificeerd coach.

Werken via Bluefin als zzp'er in finance

Als zzp’er in finance bieden we je bij Bluefin de mogelijkheid van een warme introductie bij de hiring manager. We hebben verschillende zzp-opdrachten in de financiële dienstverlening, waarbij het geen zin heeft om met hagel op een portal te schieten, dus dat laten we liever aan anderen over. Verder werken wij uiteraard conform de meest recente regelgeving en zijn wij SNA gecertificeerd, een teken dat we onze zaken prima op orde hebben.

We hebben jaren geïnvesteerd in een persoonlijk netwerk van klanten, waardoor we interessante en kansrijke vragen van opdrachtgevers binnenkrijgen. Ben je op zoek naar uitdagende zzp finance opdrachten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een contract bij Bluefin voor de duur van je project

Je ambieert geen volledige carrière als zzp’er of Interim Finance Professional en de klant wil geen zzp’er inzetten voor de opdracht. Je hebt een specifiek specialisme en je wil toch echt die ene opdracht dolgraag uitvoeren bij onze opdrachtgever.

Een contract voor de duur van je project via Bluefin biedt dan mogelijkheden met behoud van je sociale vangnet. Neem contact met ons op om je hierover te laten informeren.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!