Finance detachering

Detachering binnen Finance is een vakgebied waarin jij als mens, jouw karakter en jouw expertise de leidende rol speelt. Die aspecten zijn namelijk allesbepalend voor het succes van het financiële deel van een onderneming. Oftewel: een organisatie zoekt naar de juiste mensen om hun financiële processen efficiënt te beheren of zelfs te verbeteren.

Actuele opdrachten

De beste match. Die moet je hebben. De juiste opdracht op het juiste moment. Een warme introductie bij de klant. Maar waar vind je die? Ga nu in zee met Bluefin.

Actuele opdrachten
bluefin daar links

Introduceer jezelf

Meer flexibiliteit in je werk. Een kijkje in verschillende keukens. Variatie in opdrachten én de full support van een thuishaven. Maar wie biedt je dat? Kom aan boord bij Bluefin.

Introduceer jezelf
bluefin ook rechts

Detachering Finance professionals

Finance professionals zijn op zoek naar de juiste stappen op hun carrièrepad. Finance detachering zorgt ervoor dat die twee werelden bij elkaar komen. Oftewel: Finance detachering biedt organisaties de mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot ervaren en gekwalificeerde financiële experts zonder langdurige wervingsprocessen aan de ene kant. En Finance detachering biedt professionals de mogelijkheid om in keukens te kijken bij uiteenlopende bedrijven in verschillende sectoren aan de andere kant.

De voor- en na delen van Finance detachering

Er zijn best een aantal voordelen voor jou als Finance professional om als detacheerder aan het werk te gaan. Hieronder hebben wij de zeven mooiste voordelen op een rij gezet.

  1. Diversiteit van ervaring: Finance detachering stelt financiële professionals in staat om in verschillende bedrijven en sectoren te werken. Dit verrijkt hun ervaring en kennis, waardoor ze een breder inzicht krijgen in verschillende financiële processen en strategieën.
  2. Carrière- en persoonlijke ontwikkeling: Detachering biedt financiële professionals de kans om hun vaardigheden en competenties uit te breiden. Ze kunnen zich specialiseren in specifieke gebieden, zoals risicobeheer, audit, of financiële planning, en zo hun carrière naar een hoger niveau tillen.
  3. Netwerkmogelijkheden: Doordat financiële professionals in contact komen met verschillende bedrijven en collega's, bouwen ze een waardevol netwerk op. Dit kan op lange termijn resulteren in nieuwe kansen en groei.
  4. Flexibiliteit: Detachering biedt financiële professionals flexibiliteit in hun carrière. Ze kunnen kiezen voor kortdurende opdrachten als ze tijdelijk werk prefereren, of juist voor langdurige projecten als ze meer stabiliteit willen.
  5. Innovatie en verbeterde probleemoplossing: Het werken in diverse omgevingen stimuleert creatief denken en innovatie. Financiële professionals leren nieuwe benaderingen en kunnen deze toepassen in hun dagelijkse werk.
  6. Geen zorgen over opdrachten: Anders dan wanneer je bijvoorbeeld als zzp’er aan de slag gaat, heb je als detacheerder geen zorgen over de volgende opdracht. En eventuele overbruggingsperiodes tussen de ene en de andere werkgever? Die krijg jij gewoon doorbetaald.
  7. Een heel leuk bedrijf als werkgever: Als detacheerder kom je in dienst van Bluefin en wij regelen de rest voor je. Je werkzaamheden verricht je bij een ander bedrijf, maar de bedrijfsborrels, -uitjes en de jaarlijkse wintersportvakantie, daar kun je bij Bluefin gewoon bij zijn.
     

Natuurlijk heeft het detacheren binnen finance ook nadelen, afhankelijk van de dingen die jij belangrijk vindt. Als je graag aan langdurige doelen werkt, dan kan het zijn dat je als interimmer te weinig tijd krijgt bij een bedrijf. Ook kan het natuurlijk jammer zijn dat je soms moet wisselen van bedrijf omdat je klaar bent met een opdracht, terwijl je eigenlijk nog geen afscheid wil nemen van je collega’s. Al zijn daar ook altijd oplossingen voor te bedenken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Maak kennis met Bluefin

Hoe Finance detachering werkt

Het proces van Finance detachering begint meestal met een detacheringsbureau – wij dus – dat financiële professionals – jou bijvoorbeeld – matcht met organisaties die tijdelijke financiële ondersteuning nodig hebben. Een bedrijf dat op zoek is naar hulp legt zijn vraag neer bij ons. Wij zorgen daarbij voor de administratieve en contractuele zaken, waardoor jij je kan richten op jouw werk en carrière.

Het soort opdrachten waar je als Finance professional op gezet kunt worden loopt uiteen. Het kan gaan om financiële analyses, het doen van een audit of het kan te maken hebben met fusies en overnames. De duur en de aard van de opdracht variëren, afhankelijk van de behoeften van de klant en het project. Meer weten?

Kom eens een kop koffie drinken
q1 meeting bluefin

Finance detacheringsbureau Bluefin

Bij Bluefin zijn we masters in Finance. Dat durven we met onze meer dan 40 jaar ervaring in het vak inmiddels wel te stellen. Naast die ervaring, dragen ook onze werkwijze én het netwerk dat we door al die jaren heen hebben opgebouwd bij aan het feit dat detachering binnen Finance bij ons zo veel succesverhalen teweegbrengt. Wij matchen niet zomaar een vacature met wat competenties, maar we nemen in de zoektocht naar een match ook het karakter van de persoon én de bedrijfscultuur mee. Hierdoor heb je met Bluefin “Always a good catch!”

Vergroot je netwerk met Bluefin
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!