Dilan van Son

Interim Finance Professional

Hoogvlieger, loyaal, leergierig. Met een Bachelor Bedrijfseconomie, MBA bedrijfsadministratie en een Post-Bachelor Business Intelligence, kun je wel stellen dat Dilan graag weet waar hij het over heeft als het op zijn vak aankomt. De ruime, relevante accounting ervaring die hij door de jaren heen heeft opgedaan, waarbij hij een aantal jaar actief is geweest als interim finance professional, helpen hem daarbij. Dilan is een hoogvlieger.

dilanvansoninterimfinanceprofessionalbluefinuit

Meer weten over Dilan

Als je aan Dilan vraagt wat hij het liefst in zijn vrije tijd doet, zal hij waarschijnlijk antwoorden met: ‘voetballen, hardlopen of een boek lezen.’ Vooral tijdens voetbal laat Dilan zien hoe bloedfanatiek hij kan zijn. Tijdens het hardlopen komt zijn doorzettersmentaliteit erg van pas en door het graag en veel lezen van boeken blijft hij hoog vliegen.

Volgens oud-collegae is hij sociaal en meedenkend, zijn familie vindt hem beheerst en altijd vrolijk en zijn vrienden noemen hem loyaal en energiek. Dilan zelf vindt het een onhandige eigenschap dat hij niet goed kan doen alsof hij iets leuk vindt, als hij iets niet leuk vindt. Wij waarderen het juist aan hem dat hij zó eerlijk is dat hij niet kan doen alsof.

Dilan is inhoudelijk zeer sterk, blijft in zijn communicatie rustig en to-the-point en is overall simpelweg een collega waarop je kunt bouwen.  

Meer weten over Dilan? Bekijk zijn LinkedIn profiel.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!