Dilan van Son

HOOGVLIEGER.

Dilan is per direct beschikbaar voor een interim opdracht.

Met een Bachelor Bedrijfseconomie, MBA bedrijfsadministratie en een Post-Bachelor Business Intelligence, kun je wel stellen dat Dilan graag weet waar hij het over heeft als het op zijn vak aankomt. De ruime, relevante accounting ervaring die hij door de jaren heen heeft opgedaan, waarbij hij een aantal jaar actief is geweest als interim finance professional, helpen hem daarbij. Dilan is een hoogvlieger.

Meer weten over Dilan? Bekijk zijn CV of LinkedIn profiel.

 

Als je aan Dilan vraagt wat hij het liefst in zijn vrije tijd doet, zal hij waarschijnlijk antwoorden met: ‘voetballen, hardlopen of een boek lezen.’ Vooral tijdens voetbal laat Dilan zien hoe bloedfanatiek hij kan zijn. Tijdens het hardlopen komt zijn doorzettersmentaliteit erg van pas en door het graag en veel lezen van boeken blijft hij hoog vliegen.

Volgens oud-collegae is hij sociaal en meedenkend, zijn familie vindt hem beheerst en altijd vrolijk en zijn vrienden noemen hem loyaal en energiek. Dilan zelf vindt het een onhandige eigenschap dat hij niet goed kan doen alsof hij iets leuk vindt, als hij iets niet leuk vindt. Wij waarderen het juist aan hem dat hij zó eerlijk is dat hij niet kan doen alsof.

Dilan is inhoudelijk zeer sterk, blijft in zijn communicatie rustig en to-the-point en is overall simpelweg een collega waarop je kunt bouwen.  

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel
Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel