Mitchell van Gool

Behulpzaam, doelgericht, een echte teamplayer.

Mitchell is momenteel actief als interim financial accountant Belgium bij Aggreko.

Met zijn Bachelor Bedrijfseconomie en zijn verdiepende Master Accountancy op zak én de ervaring in het overnemen, draaiend houden en weer overdragen van de financiële administratie – in directe samenwerking met de Finance Manager – weet Mitchell zich wel raad op de financiële afdeling. Hij is behulpzaam, geduldig en is volgens ex-collega’s een hele fijne collega om mee te werken. Hij voelt zich snel thuis in een nieuwe omgeving en kent daardoor snel het klappen van de zweep in het bedrijf.

In zijn vrije tijd is Mitchell eigenlijk het liefst in de buurt van zijn vrienden te vinden. Dat kan tijdens een voetbalwedstrijd met het vriendenteam, in een restaurant onder het bourgondische genot van lekker eten en drinken, of in een kroeg met een biertje en gezelligheid. Binnen de vriendengroep staat Mitchell bekend als behulpzaam, goudeerlijk en degene die altijd in is voor leuke uitjes.  

Met Mitchell haal je een enthousiaste interim financial in huis die snel zijn weg vindt in nieuwe systemen. Een spontane, pragmatische medewerker die gemakkelijk klikt met nieuwe collega’s. Bovendien is hij iemand die weet waar de prioriteiten liggen, daarop acteert en daarmee het verschil maakt op je financiële afdeling.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Thomas Dekker
Thomas Dekker
Interim Finance Professional
Bekijk Thomas' profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Mitchell van Gool
Mitchell van Gool
Interim Finance Professional
Bekijk Mitchell's profiel
Anton Koolen
Anton Koolen
Interim Finance Professional
Bekijk Anton's profiel