Roald Rommens

Business Consultant

Roald wil altijd het beste in zichzelf naar boven halen en dat is te zien aan de (zelf)studies die hij heeft gedaan.

roaldrommensrecruitmentconsultantbluefinuit

Meer weten over Roald?

Zo heeft hij zijn bachelor behaald op de opleiding SPECO marketing, heeft hij een Google Online Marketing en een Google Analytics cursus gedaan, maar heeft hij ook twee cursussen in zijn interessegebied mode gedaan, genaamd Fits & Fabrics en Made to Measure. Nu weten we niet of die laatste twee per se zullen bijdragen aan zijn werkleven bij Bluefin, maar weten we wel zeker dat hij goed geïnformeerd en met de nodige ervaring bij ons gestart is.

 

In zijn vrije tijd is Roald graag buiten op het gras te vinden. Of dat dan het gras is van de green waar hij een balletje put, of het gras van het voetbalveld waar hij een balletje trapt, dat maakt hem niet zo heel veel uit. Verder kijkt hij ook graag voetbal op tv of naar een filmpje of serietje op Netflix. Een andere hobby waar hij zich mee bezighoudt is meer van gastronomische aard; hij verbreedt namelijk graag – door erover te lezen, leren en ervan te proeven – zijn kennis over wijn. Roald is, zo kunnen we stellen, een bezige bij met vele liefhebberijen.

 

Met Roald heb je altijd een luisterend oor in de ruimte en advies geeft hij soms dan ook ongevraagd, vaak gevraagd, en altijd met de bedoeling om je te helpen. Hij denkt altijd oplossingsgericht na over andermans problemen. Zijn voorgaande werkcollega’s omschreven hem dan ook als heel collegiaal, sociaal en iemand met een gevoel voor humor. Die karaktereigenschappen, gecombineerd met een gedreven werkhouding en ambitierijke horizon beschrijven Roald ten voeten uit.

 

Roald helpt jou en je bedrijf bij het behalen van de doelen en ambities. Benieuwd naar wat hij kan? Leg contact.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!