Krijn Dekkers

Interim Finance Professional

Leergierig, analytisch, gedreven. Krijn rondde in een verkort traject de twee MBO-studies Bedrijfsadministrateur en Assistent Accountant tegelijkertijd af. Vervolgens haalde hij zijn bachelor Finance & Control op Avans en alsof dat niet genoeg was, besloot hij er ook nog een premaster én master Finance achteraan te plakken van Tilburg University.

krijndekkersinterimfinanceprofessionalbluefin

Je kunt voorzichtig stellen dat Krijn de nodige kennis in pacht heeft om van waarde te zijn op de financiële afdeling. Zijn leergierigheid en gedrevenheid neemt hij ook mee naar de werkvloer.

 

Je maakt een goede kans om Krijn in zijn vrije tijd terug te vinden in een horecagelegenheid. Zo doet hij graag een drankje samen met zijn vrienden en gaat hij maar al te graag uit eten met zijn vriendin. Ook voor het kijken van een voetbalwedstrijd – zo nu en dan ook live in het Philips Stadion – is hij wel ter porren. Die liefde voor voetbal is ontstaan in de zestien jaar dat hij zelf ook gevoetbald heeft, al heeft hij om aan zijn wekelijkse beweging te komen zijn voetbalschoenen inmiddels ingeruild voor hardloopschoenen.

 

Op de werkvloer zal Krijn niet meteen op de voorgrond treden, maar wordt hij door oud-collegae wel geroemd om zijn stressbestendigheid en gedreven werkhouding. Dat, in combinatie met zijn oog voor detail en analytische vermogen, maakt van hem grote toegevoegde waarde op iedere financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!