Werving en selectie: Finance professionals

Always a good catch.

Werving en selectie binnen Finance is een vak apart. Dat komt niet in de laatste plaats doordat financials schaars zijn. Talentvolle financials zijn daadwerkelijk zeldzaam te noemen. Als je niet beschikt over de juiste kanalen zoals Bluefin, kan het vinden van financials die goed bij jouw organisatie passen een onmogelijke opgave zijn. Bij Bluefin hebben we een groot netwerk van Finance professionals die op uiteenlopende manieren – in vaste aanstelling, ad interim of op zzp-basis – actief zijn op de arbeidsmarkt. Met Bluefin schakel je een netwerk in dat bol staat van financieel talent, waardoor jouw kansen op a good catch aanzienlijk worden verhoogd.

Kom erachter wat Bluefin voor jouw bedrijf kan betekenen.

Financiële positie invullen?

Bekijk met welke vacatures we nu bezig zijn!

Bekijk onze vacatures
bluefin ook links

Maak kennis met ons team

Kijk wie je met het invullen van de vacature kan helpen!

Bekijk ons team
bluefin daar rechts

Werving en selectie in Finance via Bluefin

Bij Bluefin hebben we gezamenlijk al meer dan 45 jaar ervaring in de werving en selectie van Finance professionals. Inmiddels weten we dan ook erg goed wat er nodig is voor de juiste match tussen financiële medewerkers en vacatures. Oftewel, de werving en selectie van finance professionals kent voor ons geen geheimen meer. Iedere keer weer creëren wij de optimale randvoorwaarden bij het invullen van onze Finance vacatures. Dit komt doordat we ons brede netwerk met jonge, beginnende financials als gespecialiseerde financial professionals op WO niveau combineren met de juiste offline- en online kanalen, via een unieke persoonlijke werkwijze. Daarom durven we te stellen: op het gebied van werving en selectie in Finance heb je met Bluefin always a good catch.

Werkwijze werving en selectie in Finance

Bluefin is het werving- en selectiebureau in Finance dat zich onderscheid door altijd op zoek te gaan naar de perfect catch. Dat doen we mede met behulp van onze beproefde werkwijze. Allereerst komen we graag in contact met jou om het bedrijf achter de vacature nader te leren kennen. Van bedrijfscultuur en -doelstellingen tot aan het gebruikte ERP en de werkprocessen vinden we bepalende aspecten om vacature en kandidaat met elkaar te matchen. Hebben we een concreet beeld van het bedrijf en de in te vullen vacature? Dan verspreiden wij de vacature via onze kanalen – zowel online als offline – over ons netwerk. Dat netwerk en die kanalen hebben we over de afgelopen 45 jaar opgebouwd, waardoor de kans op het vinden van de juiste financial via Bluefin erg groot is. Hebben we een kandidaat waarvan we denken dat hij bij jullie past en geschikt is voor de functie, dan brengen we hem of haar met jullie in contact. Vervolgens zal de sollicitatieprocedure worden ingezet. Het gehele proces zal nauwlettend worden gevolgd en begeleid door een van onze ervaren recruitment consultants.

Benieuwd naar onze volledige werkwijze?

Neem gerust contact op

De Finance Kandidaat die bij jouw organisatie past

Naast onze beproefde werkwijze beschikken we met onze gebundelde ervaring van ruim 45 jaar ook over de nodige kennis en kunde om binnen een mum van tijd de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. En naast de ervaring in de manier van werken, hebben we die jaren vooral ook gebruikt voor het opbouwen van ons netwerk. Hierdoor beschikken we over vele kandidaten vanuit verschillende disciplines voor junior-, medior- en seniorrollen, voor onbepaalde tijd of voor de duur van een interim-opdracht. Oftewel, de werving en selectie van een Finance kandidaat kun je rustig aan ons overlaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij op zoek naar talentvol Finance personeel of heb jij Finance interim opdrachten uitstaan waar je de juiste kandidaat nog niet voor gevonden hebt? Neem contact met ons op voor een kennismaking en dan gaan we graag voor je aan de slag. Koffie drinken kan altijd.

Koffie kan altijd
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!