Finance werving en selectie

Always a good catch.

Door de meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie in de financiële dienstverlening, weten we bij Bluefin inmiddels erg goed wat er nodig is om de juiste match te vinden tussen financiële medewerkers en vacatures. Door ons brede netwerk met zowel jonge, startende financials als ervaren financial professionals op wo-niveau te combineren met de juiste online en offline kanalen én een persoonlijke werkwijze, creëren we keer op keer de optimale randvoorwaarden voor het vullen van financiële vacatures. Daarom durven we te stellen: Met Bluefin heb je always a good catch.

Kom erachter wat Bluefin voor jouw bedrijf kan betekenen.

Financiële positie invullen?

Bekijk met welke vacatures we nu bezig zijn!

Bekijk onze vacatures
bluefin ook links

Maak kennis met ons team

Kijk wie je met het invullen van de vacature kan helpen!

Bekijk ons team
bluefin daar rechts

Werkwijze van werving en selectiebureau Bluefin

Allereerst komen we graag in contact met jou om het bedrijf achter de vacature nader te leren kennen. Van bedrijfscultuur en -doelstellingen tot aan het gebruikte ERP en de werkprocessen vinden we bepalende aspecten om vacature en kandidaat met elkaar te matchen. Hebben we een concreet beeld van het bedrijf en de in te vullen vacature? Dan verspreiden wij de vacature via onze kanalen – zowel online als offline – over ons netwerk.

Dat netwerk en die kanalen hebben we over de afgelopen 45 jaar opgebouwd, waardoor de kans op het vinden van de juiste financial via Bluefin erg groot is. Hebben we een kandidaat waarvan we denken dat hij bij jullie past en geschikt is voor de functie, dan brengen we hem of haar met jullie in contact. Vervolgens zal de sollicitatieprocedure worden ingezet. Het gehele proces zal nauwlettend worden gevolgd en begeleid door een van onze ervaren recruitment consultants.

Werving en selectie finance functies

Tijd die je reist is tijd die je ook ergens anders voor had kunnen gebruiken. Bovendien heeft iedereen een hekel aan files. Daarom proberen we de financiële professionals van Bluefin altijd regionaal te plaatsen. We richten onze inspanningen rondom werving en selectie op Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Sinds de opening van ons kantoor in Amsterdam zijn ook groot-Amsterdam en de provincie Utrecht focusgebieden voor Bluefin. Ben jij op zoek naar dé financiële medewerker in deze regio, aarzel dan niet en maak kennis met Bluefin. Wij maken graag kennis met jou.

De uitdaging van het vinden van goede financials

Financial zijn schaars. Goede financials zijn werkelijk zeldzaam. Als je niet beschikt over de juiste kanalen zoals Bluefin, kan het vinden van goede financials daardoor een onmogelijke opgave zijn. Met Bluefin schakel je een nieuw netwerk in, waardoor jouw kansen op a good catch aanzienlijk worden verhoogd. Neem contact met ons op, maak kennis en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!