Milan Tempels

Recruiter

Eerlijk, humoristisch, competitief. Milan is tweetalig (naast Nederlands ook Servisch) opgevoed, waardoor hij zich van nature goed kan verplaatsen in mensen uit allerlei culturen.

milantempelsrecruiterbluefin

Tijdens een semester exchange in Colombia leerde hij naast de talen die hij al kende ook nog Spaans, wat allemaal wel van pas komt bij de studie International Business die hij momenteel volgt op Avans in Breda. Volgens oud-collegae streeft Milan altijd naar het beste, is hij een tikkeltje perfectionistisch, is hij daardoor altijd op tijd en goed voorbereid op dat wat komen gaat. 

 

Milan vult zijn vrije tijd graag op een sportieve manier in. Zo is voetballen een passie en is hij in de winter maar al te graag op de lange latten te vinden in de bergen van Oostenrijk. Maar ook op het gebied van kroegsporten zoals poolen en darten weet hij z’n mannetje te staan. Na het voetballen, het skiën en tijdens het poolen en darten, nuttigt hij graag een biertje met vrienden. Waar Milan is, komt over het algemeen de gezelligheid vanzelf ook binnen.

 

Heb jij vragen, wensen, ideeën of gewoon zin in een goed gesprek of een potje pingpong? Bel Milan.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!