Melanie Beerendonk

Interim Finance Professional

Betrouwbaar, oplossingsgericht, ambitieus. Met haar Bachelor Bedrijfseconomie die ze behaalde aan Avans Hogeschool heeft Melanie zich gepast voorbereid op haar werkende leven. De oud-collegae en -werkgevers die ze bij haar vorige banen heeft gehad, vinden haar een betrouwbare sparringpartner die erg goed samenwerkt en zaken bovendien snel oppakt.

melaniebeerendonkinterimfinanceprofessionalbluefinuit

Meer weten over Melanie?

Ze is erg oplossingsgericht, ambitieus in het bereiken van haar doelen en draait niet graag om de hete brij heen. Verder is Melanie een collega die altijd een luisterend oor zal bieden als dat nodig is.

 

Dat zorgzame is in haar vrije tijd ook veel terug te vinden in de omgang met onder andere haar paard, waar ze dan ook graag de meeste vrije tijd aan besteed. Melanie rijdt western met haar quarter horse Angie. Naast het verzorgen van en trainen met haar paard, doet ze ook meerdere keren per jaar mee aan wedstrijden in Nederland, Duitsland en België. Naast paardrijden is Melanie meermaals per week in de sportschool te vinden én vindt ze het erg leuk om de rest van haar vrije tijd gezellige dingen te ondernemen met haar vriendinnen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!