Dré van Bavel

Spontaan, eerlijk, gestructureerd.

Met havo, een aanvullende cursus Business School, een extra sales cursus én zijn propedeuse van de hbo-opleiding Commerciële Economie op zak, begint Dré nu aan zijn derde jaar van diezelfde hbo-opleiding, waar een stageplaats van een halfjaar bij Bluefin onderdeel van is. Wij zijn erg blij met deze versterking op de werkvloer.

In het dagelijkse leven kun je Dré het meeste buitenshuis vinden. In de stad, met vrienden op terras, op het voetbalveld of genietend van het weer op het strand. Voetballen doet hij bij Unitas in Etten-Leur en het is die teamsport waar hij wellicht zijn denken in teamverband en zijn vlotte manier van communiceren aan dankt.

Door zijn eerlijkheid weet je precies wat je aan Dré hebt, al kan het volgens hemzelf daardoor soms een beetje stug overkomen. Zijn verdere, spontane voorkomen zal dat dan snel weer doen vergeten. Hij blinkt uit in zijn gestructureerde manier van werken, waardoor hij nooit in de problemen komt als er planmatig gewerkt wordt.

Naast die gedisciplineerde manier van werken, kan Dré het ook erg waarderen als dat afgewisseld wordt met een lach op de werkvloer. Mocht je met hem in aanraking komen via telefoon, mail of op kantoor, dan zul je hem waarschijnlijk herkennen aan zijn joviale overkomen.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Theo van Kerkhof
Theo van Kerkhof
Interim Finance Professional
Bekijk Theo's profiel
Anton Koolen
Anton Koolen
Interim Finance Professional
Bekijk Anton's profiel
Stijn  van Opstal
Stijn van Opstal
Business Consultant
Bekijk Stijn 's profiel