Maikel Keur

Business Consultant

Sociaal, behulpzaam, besluitvaardig. Maikel heeft de opleiding tot Facilitair Leidinggevende gedaan, een opleiding waarin je sociale vaardigheden nogal worden getest. Wij weten inmiddels dat hij beschikt over de nodige sociale skills, sinds hij bij ons als Recruitment Consultant aan de slag is gegaan

maikelkeurrecruiterbluefin

Maikel is het type persoon die altijd iedereen wil helpen, die empathisch zeer vermogend is én goed met mensen weet te communiceren, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij doet zijn werk graag goed en werkt daar hard voor.

 

Na werk is Maikel nogal eens in de sportschool te vinden. Dat doet hij niet alleen om fit te blijven, maar ook omdat die sportschool dienst doet als een functionele uitlaatklep. Verder onderneemt hij in zijn vrije tijd graag leuke dingen met vrienden en/of zijn vriendin. Denk aan lekker uiteten gaan, een terrasje pikken of een avondje naar de bios. Maar ook voor een mooi weekendje weg of het maken van een mooie reis is Maikel altijd te porren. En soms; als het een luie dag betreft, dan kan hij er stiekem ook erg van genieten om heel de dag op de bank te hangen en sport te kijken.

 

Volgens zijn vrienden en familie is hij sociaal, behulpzaam en oprecht. Zijn collega’s voegen daar een goed gevoel voor humor en gepaste besluitvaardigheid aan toe. Oftewel: ben jij op zoek naar iemand waarvan je precies weet wat je aan ‘m hebt in jouw zoektocht naar die mooie stap in je carrière? Maikel is je man.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!