Bram de Meijer

Interim Finance Professional

Stressbestendig, flexibel, behulpzaam. Met zijn Bachelor Finance & Control van Avans Hogeschool in Breda, zijn leerzame stage op de financiële afdeling van Thetford Europe, zijn verrijkende afstudeerstage bij Hoppenbrouwers Techniek én zijn verdiepende zelfstudie op het gebied van Excel en Power BI, kun je stellen dat Bram goed is klaargestoomd voor de start als Interim Financial.

bramdemeijerinterimfinanceprofessionalbluefinuit

Meer weten over Bram?

In zijn vrije tijd is Bram veelal op de voetbalvelden van de lokale voetbalvereniging te vinden. Of het nu voor een training, voor het kijken van wedstrijden, voor het spelen van een wedstrijd of voor het vieren van een overwinning is, hij en veel van zijn vrienden zijn vaak te vinden op de club. Maar naast voetbal, kan Bram zich ook vermaken in de sportschool of met een goed boek op de bank. Hij is goed in het omgaan met verschillende mensen. Bram wint ook graag (met alles) en is daardoor vrij slecht in verliezen.

Volgens oud-collega’s is Bram een fijne collega om mee samen te werken, omdat hij goed weet wat er van hem verwacht wordt en zijn zaakjes altijd op orde heeft. Volgens hen zul je Bram niet horen klagen, weet hij van aanpakken, pikt hij nieuwe informatie dan ook snel op en durft hij dingen te vragen als hij iets niet begrijpt. Kortom: je weet wat je aan Bram hebt en kunt dag in dag uit rekenen op zijn behulpzame karakter en oplossingsgerichte denkvermogen. De ideale toevoeging aan iedere financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!