Nick Lokers

Business Consultant

Nick maakt connecties door zijn oprechte inlevingsvermogen. Dat doet hij met mensen en hun karakters, maar ook met bedrijven en hun behoeftes.

nicklokersbusinessconsultantbluefinuit

Meer weten over Nick?

Nick wacht niet af tot iemand hem vertelt wat hij moet of kan doen, integendeel, hij is erg proactief, merkt zaken snel op en speelt erop in. Zijn doelgerichte manier van werken speelt daar ongetwijfeld een rol in. Naast doelgerichtheid, houdt Nick ook van een gezonde dosis humor, eerlijkheid en ambitie bij zijn collega’s op de werkvloer. Met zijn bachelor in commerciële economie, zijn vele communicatie- en salescursussen en inmiddels al meer dan 6 jaar ervaring in het bedrijfsleven kun je zeggen dat Nick weet waar hij mee bezig is.

Als hij niet aan het werk is, kun je Nick terugvinden op de squashbaan of samen met vrienden in een restaurant voor een hapje eten en een borrel. Ook kan hij na een drukke werkdag genieten van een Netflix-serietje op de bank. Als hij wat langer niet hoeft te werken (lees: als hij vakantie heeft) bestaat de kans dat hij te vinden is op de lange latten op bergtoppen in Oostenrijk of Zwitserland. Maar ook voor een wat verdere reis buiten Europa is Nick zeker te porren. Nieuwe ervaringen opdoen zijn daarin de belangrijkste drijfveer.

Nick is open, gedreven, gestructureerd, humoristisch en als het moet erg to-the-point. Nick helpt je graag bij jouw recruitmentvraagstukken. Benieuwd wat Nick voor je kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!