bluefin rechtsinhethoekje
Verhoog de prestatie

Vind een finance kandidaat

De beste match voor vast of interim. Die moet je hebben. De juiste persoon op de juiste plek. Een aanwinst in het finance team. Een financial met kop én munt. Maar waar vind je die? Ga nu in zee met Bluefin.

De juiste persoon op de juiste plek

Die vindt Bluefin voor je

Door de meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie en interim in de financiële dienstverlening, weten we bij Bluefin inmiddels erg goed wat er nodig is om de juiste match te vinden tussen financiële medewerkers en openstaande posities. Door ons brede netwerk met zowel jonge, startende financials vers van HBO of universiteit als ervaren financial professionals op wo(+)-niveau te combineren met de juiste online en offline kanalen én een persoonlijke werkwijze, creëren we keer op keer de optimale randvoorwaarden voor het vullen van financiële vacatures. Daarom durven we te stellen: Met Bluefin heb je always a good catch.

De uitdaging van het vinden van goede financials

Financials zijn schaars. Goede financials zijn werkelijk zeldzaam. Als je niet beschikt over de juiste kanalen zoals Bluefin, kan het vinden van goede financials daardoor een onmogelijke opgave zijn. Met Bluefin schakel je een nieuw netwerk in, waardoor jouw kansen op a good catch aanzienlijk worden verhoogd. Neem contact met ons op, maak kennis en kom erachter wat wij voor je kunnen betekenen.

Werving en selectie van financials

Tijd die je reist is tijd die je ook ergens anders voor had kunnen gebruiken. Bovendien heeft iedereen een hekel aan files. Daarom proberen we de financiële professionals van Bluefin altijd regionaal te plaatsen. We richten onze inspanningen rondom werving en selectie op Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Sinds de opening van ons kantoor in Amsterdam zijn ook groot-Amsterdam en de provincie Utrecht focusgebieden voor Bluefin. Ben jij op zoek naar dé financiële medewerker in deze regio's, aarzel dan niet en maak kennis met Bluefin. Wij maken graag kennis met jou.

Meer over werving & selectie
q1meetingbluefin

Detachering en bemiddeling

Bij Bluefin doen we er alles aan om de juiste match te vinden tussen interim finance opdrachten en degenen die ze invullen. Om die match te vinden werken we niet alleen met Interim Finance Professionals die vast bij ons in dienst zijn, maar ook met professionals die we in dienst nemen voor de duur van de opdracht én met financials die werkzaam zijn als zzp'er.

Onze eigen mensen kennen we natuurlijk door en door. We zetten echter ook alles op alles om de zzp'ers waar we mee werken goed te leren kennen. We zijn continue bezig met het inventariseren van beschikbaarheid en vaardigheden. Daarnaast hebben we een flinke groep zzp'ers om ons heen verzameld die meerdere opdrachten voor ons uit heeft gevoerd. Deze wederzijdse vertrouwensband garandeert dan we onze hoge kwaliteit richting klanten kunnen waarborgen.

Meer over detachering

Bluefin - Klantrelatie

Het persoonlijke contact staat centraal in de aanpak van Bluefin. Het netwerk en de persoonlijke relaties van onze managing partners zijn de basis voor langdurige samenwerking met onze klanten. Wij zijn er trots op dat we ieder jaar meer dan 50% van onze opdrachten mogen vervullen bij bestaande klanten. Dit kan alleen maar als de dienstverlening van Bluefin goed aansluit bij de vragen die bij ons neer worden gelegd. Deze continuïteit in persoonlijk contact en klantrelaties mag met recht een USP genoemd worden.

We proberen altijd de beste combinatie te maken van klantbehoefte en ambities van de individuele kandidaten. Wij zijn ervan overtuigd dit verder gaat dat de match tussen cv en vacaturetekst. De match met bedrijfscultuur, samenstelling van de afdeling en klik met opdrachtgever is essentieel voor het slagen van de kandidaat bij een opdrachtgever.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!