REFERENTIES

Uiteindelijk bepalen de mensen waar wij samen mee werken de kwaliteit van onze dienstverlening. Hieronder vind je een aantal referenties van eigen medewerkers, klanten, bemiddelde financials en ZZP-ers.  

Kleur bekennen en doorontwikkelen

Ursula — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin
Een dik halfjaar geleden ben ik via mijn vorige werkgever het Amphia Ziekenhuis, tevens een klant van Bluefin, in dienst gekomen. Met een terugblik op de afgelopen tijd mag ik concluderen dat ik terecht ben gekomen in een dynamische omgeving met een energiek en prettig 'thuis'honk als basis. Trots deel uit de maken van dit bedrijf en 'Blue-finner' te zijn. 
 
Onze drie directieleden en daarmee ook (bijna) vanzelfsprekend alle collega's die zich verzamelen binnen het groeiende bedrijf durven kleur te bekennen. Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, doelen, kwaliteiten en leuke eigenaardigheden. Juist dat maakt het zo vrij en bied het voor mijn gevoel een perfecte uitgangsbasis voor groei en ontwikkeling. Persoonlijk maar zeker ook als team. 
 
De verwachting die ik en wellicht meer mensen vooraf hebben over werken op interim-basis is dat je het gevoel gaat hebben niet ergens bij te horen. Uit ervaring hoor je bij deze het tegendeel. Hier dragen het jaarlijkse weekend, dit jaar in Zeeland, de kwartaalmeetings met vooraf een avondmaal in thema en de creatieve tussendoortjes (doorbijters, ontspanners..) zeker aan bij!

 

Perfect Match on Skills and Personality

Bart — Finance Manager Benelux
Huurt in via Bluefin

They understood exactly our needs and delivered the right professional with a perfect match both on the level of technical skills as well as personality.

It is a great experience working together with them and having them go down the road together with us to overcome the challenge we face at the moment in our business.

Snel en effectief de juiste link

Bob — Manager Financieel Beheer
Huurt in via Bluefin

Bluefin is in staat om de juiste mensen te linken. Ze  'kijken en luisteren goed naar de omgeving' van zowel opdrachtgever als kandidaat en zijn daarom in staat om snel en effectief te schakelen.

Persoonlijk en in de regio

Martijn — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin

Ik heb voor Bluefin gekozen vanwege de persoonlijke manier van werken, waarbij er veel aandacht is voor de medewerkers en onze wensen en ontwikkeling. Daarnaast was voor mij van doorslaggevend belang dat Bluefin zich specifiek richt op mijn eigen regio.  

Het totaalplaatje klopt

Remco — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin

Vanaf het eerste contact klopte het totaalplaatje waar ik naar zocht voor mijn nieuwe baan. Door het grote netwerk van Tom, Jules en Otto is Bluefin in staat uitdagende en afwisselende opdrachten aan te bieden in verschillende branches. Bij de zoektocht naar nieuwe opdrachten wordt niet gekeken naar een snelle catch maar naar de juiste match. 

De betrokkenheid was oprecht

Wybe — Financial Controller
Vond zijn vaste baan via Bluefin

Ik was al even op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn ervaringen met recruitmentbureau’s waren wisselend, omdat ik nog wel eens teleurgesteld werd in het uitblijven van goede feedback. Bij Bluefin voelde dat anders, was die betrokkenheid oprecht en maakten ze er echt werk van.

Ik ben heel drukbezet dus zocht echt een baan dichtbij. Met Bluefin trof ik een prettige en vakkundige partij die mij begreep en mijn voorkeuren serieus nam. Sinds kort ben ik met veel plezier aan de slag als Reporting Analyst op fietsafstand!

«  ‹  1 2  ›  »