REFERENTIES

Uiteindelijk bepalen de mensen waar wij samen mee werken de kwaliteit van onze dienstverlening. Hieronder vind je een aantal referenties van eigen medewerkers, klanten, bemiddelde financials en ZZP-ers.  

Knows the people and the business and still is handson

Richard — Group Controller
Huurt in via Bluefin

Delivers on promise and great fun to work with. Refreshingly different but makes the impossible come true. Knows the people and the business and still is hands on.

 

Professioneel en servicegericht

Anne — Business Controller
Huurde in via Bluefin en werd zelf als ZZP-er aan een opdracht geholpen

Ik heb op verschillende momenten samengewerkt met Bluefin. Toen ik op zoek was naar een Interim Financial Accountant in mijn team én nadat ik zelf als ZZP-er begon bij het vinden voor een nieuwe opdracht. In beide gevallen heeft Bluefin mij op een zeer professionele en servicegerichte manier geholpen. De aanpak is echt mensgericht, ze beschikken over een uitgebreid netwerk om uit te putten en je merkt dat het echte ondernemers zijn. Ik beveel Bluefin van harte aan. 

Verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen is voor ons vanzelfsprekend

Ruben — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin

Bluefin bestaat uit een gedreven, hechte groep Financials die vanuit een positieve en persoonlijke insteek worden begeleid door drie authentieke, geboren ondernemers.
De verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen is voor ons vanzelfsprekend, ik krijg de kans om te leren van ieders (vakinhoudelijke en competentiegerichte) kennis  en ervaring, en ga geen enkele uitdaging uit de weg.

Ik vind Bluefin een informele én professionele organisatie waar ik met trots deel van uitmaak. 

De betrokkenheid was oprecht

Wybe — Financial Controller
Vond zijn vaste baan via Bluefin

Ik was al even op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn ervaringen met recruitmentbureau’s waren wisselend, omdat ik nog wel eens teleurgesteld werd in het uitblijven van goede feedback. Bij Bluefin voelde dat anders, was die betrokkenheid oprecht en maakten ze er echt werk van.

Ik ben heel drukbezet dus zocht echt een baan dichtbij. Met Bluefin trof ik een prettige en vakkundige partij die mij begreep en mijn voorkeuren serieus nam. Sinds kort ben ik met veel plezier aan de slag als Reporting Analyst op fietsafstand!

Het totaalplaatje klopt

Remco — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin

Vanaf het eerste contact klopte het totaalplaatje waar ik naar zocht voor mijn nieuwe baan. Door het grote netwerk van Tom, Jules en Otto is Bluefin in staat uitdagende en afwisselende opdrachten aan te bieden in verschillende branches. Bij de zoektocht naar nieuwe opdrachten wordt niet gekeken naar een snelle catch maar naar de juiste match. 

Persoonlijk en in de regio

Martijn — Interim Finance Professional
In dienst bij Bluefin

Ik heb voor Bluefin gekozen vanwege de persoonlijke manier van werken, waarbij er veel aandacht is voor de medewerkers en onze wensen en ontwikkeling. Daarnaast was voor mij van doorslaggevend belang dat Bluefin zich specifiek richt op mijn eigen regio.  

«  ‹  1 2  »