Frans van den Boer

Business Consultant

Frans heeft in zijn studiejaren zijn propedeuse gehaald in de richting van Real Estate & Facility Management, maar kwam er toen achter dat zijn passie toch ergens anders lag. Waar die passie ligt, is onder andere op het gebied van wijn; zo heeft hij het WSET (Wine & Spirit Education Trust) certificaat level 1.

fransvandenboerrecruiterbluefin

Wil je meer weten over wijn? Dan bel je Frans. Ben je op zoek naar een hardwerkende, empathische en vindingrijke verbinder die jou op een pragmatische manier de helpende hand biedt? Dan bel je Frans ook.

 

In zijn vrije tijd krijgt hij veel energie van gezellig samen zijn met vrienden en familie. Of dat dan thuis, op terras of in de kroeg is, dat maakt hem dan niet eens zo veel uit. Frans staat graag in de keuken; zo graag dat hij ook een tijdje kok is geweest van beroep – gaat goed samen met zijn wijnliefhebberij. Verder voetbalt hij twee keer in de week in een vriendenelftal, is zo nu en dan in de sportschool of op hardloopschoenen te vinden én is sinds kort begonnen met salsadansen. Een laatste grote interesse heeft hij in geschiedenis, met een nadruk op oorlogen. Hier leest hij graag over, kijkt er documentaires over en bezoekt musea die erover tentoonstellen.

 

Samenwerken met een teamplayer nodig die denkt in mogelijkheden? Of heb je gewoon zin in een goed gesprek over uiteenlopende onderwerpen – van wijnen en salsadansen tot voetbal en oorlog? Frans is je man.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!