Anke van Tilburg

Recruiter

Leergierig, gemotiveerd, behulpzaam. Met haar Bachelor International Business aan Avans Hogeschool én een Minor in Public Affairs & Stakeholder Management in haar pocket, kun je stellen dat Anke goed is klaargestoomd is om aan de slag te gaan als Recruiter.

ankevantilburgrecruiterbluefinut

Anke biedt graag een helpende hand waar nodig, is leergierig en houdt ervan om op een efficiënte manier te werk te gaan. Het fijne aan werken met Anke is dat ze professioneel en doelbewust te werk gaat én zich altijd voor de volle 100% inzet.

 

Als ze zich niet zakelijk aan het inzetten is, is Anke graag in de sportschool voor een work-out sessie, buiten voor een hardloopsessie of in de bossen voor een wandeling met de honden te vinden. Daarnaast gaat ze in de weekenden graag op pad met vrienden, waarbij ze het terras, de kroeg of feesttent niet mijdt. Haar vrienden omschrijven haar als het zogeheten blije ei van de groep dat naast gezelligheid ook altijd een flinke dosis liefde en een helpende hand te bieden heeft. Is Anke niet aan het sporten of dansen, dan vind je haar op de bank met een goed boek of een fijne serie.

 

Haar eigenschappen maken van Anke de ideale partner als het aankomt op jouw zoektocht naar een nieuwe werknemer of werkplek. Meer weten over Anke?

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!