Kay Touzani

Business Consultant Interim

Doorzetter, empathisch, sociaal. Kay is zeer leergierig en neemt zijn werk, of het nu grote of kleine taken zijn, altijd serieus. Hij is goed in schakelen tussen het grote plaatje en precisiewerk en kan gemakkelijk levelen met mensen – ongeacht hun culturele achtergrond, leeftijd of hiërarchische niveau.

kaytouzanibluefin

Dat gemakkelijk kunnen levelen dankt hij onder andere aan zijn empathische vermogen, zijn gevoel voor humor én het feit dat hij communicatief sterk in zijn schoenen staat. Als Kay iets wil bewerkstelligen, dan gaat hij er ook met volle overtuiging voor en in veruit de meeste gevallen lukt het hem dan ook. Dat is precies wat je nodig hebt wanneer hij voor jou aan de slag gaat!

 

In zijn vrije tijd is Kay om fit te blijven regelmatig in de sportschool te vinden. Het liefst is hij omringd met zijn familie, vriendin en vrienden. Uiteten gaan, terrasjes pakken en een serie kijken, daarvoor is hij altijd wel te porren. Maar ook het bezoeken van nieuwe steden en het maken van reizen zijn activiteiten waar hij enorm gelukkig van wordt.

 

Heb jij behoefte aan de hulp van een teamplayer, ben je op zoek naar iemand die jouw vraagstukken met de grootste zorgvuldigheid en aandacht op gaat lossen of heb je een suggestie voor een mooie stad die Kay moet bezoeken? Neem dan snel contact met ‘m op.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!