Thomas Dekker

Interim Finance Professional

Behulpzaam, analytisch, leergierig. Met zijn MBO Accountancy, gevolgd door een Bachelor Finance & Control en met de nodige kennis door cursussen over Excel en Python op zak, is Thomas goed voorbereid om als Interim Finance Professional aan de slag te gaan. Ook zijn affiniteit met IT en zijn sterke analytische vermogen zijn graag geziene competenties door financiële afdelingen.

thomasdekkerbluefininterimfinanceprofessionaluit

Meer weten over Thomas?

In het dagelijkse leven kun je Thomas voorbij zien racen op zijn wielrenfiets of kun je hem een balletje zien slaan op de squashbaan. Van uitgaan met vrienden kan hij op zijn tijd erg genieten, maar ook met een boek of een goede film op de bank is hij content. Het allermeest geniet hij tijdens een flinke hike in de bergen van bijvoorbeeld Oostenrijk.

Of je het nu aan vrienden of familie van Thomas vraagt, ze vinden hem allemaal vriendelijk, sociaal, verstandig en leergierig. Oud-collega’s delen die mening en voegen eraan toe dat zijn analytische vermogen, het geduld om dingen uit te leggen aan collega’s en zijn affiniteit met IT ook gewaardeerd wordt.

Hij heeft een hekel aan politieke spelletjes binnen bedrijven en waardeert goede connecties en fijne samenwerkingsverbanden tussen collega’s. Met Thomas haal je een behulpzame professional in huis met analytisch vermogen en een leergierige drive. Een aanwinst voor iedere financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!