Vince van der Pas

Interim Finance Professional

Fanatiek, collegiaal, verantwoordelijk. Met zijn Bachelor in Accountancy, die hij behaalde aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, met een Power BI en een Scrum Cursus tijdens zijn Minor en een Diploma Programme International Baccalaureate®, is Vince niet snel uitgepraat als je hem vraagt waar hij al zijn kennis vandaan heeft.

vincevanderpasinterimfinanceprofessionalbluefin

Oftewel: Vince is theoretisch meer dan goed klaargestoomd en klaar om zijn opgedane kennis in praktijk te brengen. Met Vince haal je, naast veel kennis, ook een fanatieke winnaar in huis die goed het overzicht weet te bewaren en soms een tikkeltje eigenwijs kan zijn.

 

In zijn vrije tijd is Vince doorgaans drie keer per week te vinden op de voetbalclub in zijn selectieteam. Een voetbalteam wat in dit geval synoniem is voor vriendengroep, waardoor kantine-avonden en wedstrijddagen naast sportief, ook altijd erg gezellig zijn. Heeft hij meer vrije tijd op een rij, dan reist Vince graag met zijn vriendin, vrienden en/of familie de wereld af en ontdekt hij graag nieuwe plekken. Op vakantie is hij het liefst sportief bezig, maar ook tegen een dagje languit op het strand zegt Vince niet snel nee.

 

In zijn werkzame leven straalt hij rust uit en draagt hij veel verantwoordelijkheidsgevoel. Hij werkt hard, is collegiaal en daarmee de ideale toevoeging aan jouw financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!