Rik van Kakerken

Interim Finance Professional

Vriendelijk, doelgericht, ondernemend. Met een Bachelor in Bedrijfseconomie, een Minor in Entrepreneurship tijdens die Bachelor en vervolgens een Master in Finance kun je stellen dat Rik theoretisch zeer goed onderlegd is.

rikvankakerkeninterimfinanceprofessionalbluefin

Volgens oud-collegae is Rik naast theoretisch ook sociaal onderlegd. Hij is vriendelijk, maar kan ook kritisch en rechtdoorzee zijn indien nodig. Ook kan hij goed inschatten wat er van hem verwacht wordt en durft hij initiatief te nemen. In dat initiatief is hij dan doelgericht en heeft hij oog voor detail.

 

Vrije tijd besteedt Rik graag samen met zijn vriendin of zijn vrienden. Dat kan op allerlei manieren, van een gezellig terras, uiteten gaan of een avondje in een café, tot het kijken van een serie op de bank, het spelen van een gezelschapsspel of het kijken van voetbal. Een pot voetbal speelt hij zelf ook graag met zijn vriendenteam, waarna hij ook graag nog tijdens de derde helft presteert onder het genot van een biertje. Rik is best competitief en voor Rik geldt: meedoen is belangrijker dan winnen, maar als je niet wil winnen, kun je eigenlijk net zo goed niet mee doen.

 

Ben jij op zoek naar een aanwinst op jouw Finance afdeling die doelgericht is en graag wint? Dan heb je met Rik de juiste persoon gevonden.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!