King Au-Yeung

King is op dit moment actief als interim accountant bij Accord Healthcare in Utrecht.  

Hij is een ervaren interim finance professional met een mooie reeks aan internationale bedrijven die hij tot zijn opdrachtgevers mag rekenen. Met zijn accounting ervaring is hij de ideale kandidaat voor complexe omgevingen met landenorganisaties, buitenlandse moeders, SSC's en veel intercompany transacties. 

Bekijken hier zijn CV.

Zijn vrije tijd brengt King het liefst door met zijn vrouw en dochtertje. De tijd die hij overhoudt maakt hij graag reizen, speelt hij games en sport hij als het even kan. Dat laatste heeft hij altijd op redelijk niveau gedaan in de vorm van basketbal. Met zijn lichtvoetigheid en bedreven dribbel liep hij als forward veelal voorop in de fast-break waarmee hij ondanks zijn bescheiden 1.75m toch vaak het verschil wist te maken. Sinds het gezinsleven staat basketbal op een lager pitje en is King vaker in een sportschool dan op een basketbalveld te vinden om aan zijn dagelijkse beweging te komen.

Maar het verschil blijft hij maken; zij het op allerlei andere gebieden. Hij is breed geïnteresseerd en slaagt er vrijwel altijd in om dat wat hij te weten wil komen ook daadwerkelijk te weten te komen. Die nieuws- en leergierigheid zijn de kip als zijn veelzijdige en toegankelijke persoonlijkheid het ei zijn in het klassieke kip-en-ei-verhaal. Volgens zijn vrienden is hij altijd in voor een avondje uit en weet hij als geen ander hoe hij op een niet-vervelende manier toch onmetelijk bijdehand kan zijn.

King is sterk in zijn communicatie, is stressbestendig, gaat zelfsturend te werk en is altijd open en eerlijk. Het feit dat hij zeer ervaren is als finance professional is als een bonus bovenop zijn fijne persoonlijkheid.

Meer weten over King? Bekijk zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Roald Rommens
Roald Rommens
Recruitment Consultant
Bekijk Roald's profiel
Robert-Jan van Megen
Robert-Jan van Megen
Sales Support
Bekijk Robert-Jan's profiel
Jules Van der Werf
Jules Van der Werf
Managing Partner
Bekijk Jules' profiel
Mitchell van Gool
Mitchell van Gool
Interim Finance Professional
Bekijk Mitchell's profiel