Koen Swaans

Interim Finance Professional

Gemotiveerd, analytisch, behulpzaam. Met een MBO niveau 4 opleiding Bedrijfsadministrateur van ROC Tilburg en een HBO Bachelor Finance & Control van Avans Hogeschool in Breda op zak heeft hij nog steeds zijn leergierigheid niet verloren. Zijn opgedane kennis blijft hij tijdens zijn loopbaan uitbreiden.

koenswaansinterimfinanceprofessionalbluefinuit

Meer weten over Koen?

Volgens oud-collegae is hij een behulpzame collega die altijd klaar staat om andere te helpen. Hij is erg gemotiveerd, heeft hij een sterk analytisch vermogen en hij is een echte doorzetter als het aankomt op het bereiken van doelen. Verder blinkt hij uit met zijn skills op het gebied van ICT en Excel specifiek. De formules in Excel hebben maar weinig geheimen voor Koen.

In zijn vrije tijd spreekt hij graag met zijn vrienden af om samen iets leuks te doen. Meestal gaat dit in de vorm van gezellige bordspellen onder het genot van een lekker drankje met sushi of pizza. Ook is hij actief voor SH-Jong als penningmeester en als organisator van projecten zoals Ongehoord Sportief, kampen en andere activiteiten. Verder is Koen ook sportief erg veel bezig. Zo maakt hij graag zijn hoofd leeg op de mountainbike in de natuur, is hij veel op het volleybalveld te vinden en staat hij in de winter het liefst zo veel mogelijk op de lange latten in de bergen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!