Laurens Wauters

Laurens heeft de opleiding International Business & Management gevolgd en heeft tijdens zijn studie in Maleisië en de Spaanse kuststad Valencia gestudeerd. Een voor hem onvergetelijke tijd en zeer waardevolle ervaring. Direct na het afronden van zijn opleiding is hij het recruitment-vak ingerold waar hij nu al enkele jaren succesvol Financials bemiddeld.

Hij is iemand met wie je snel een klik hebt. Laurens staat niet voor niets bij oud-collegae en zijn vriendengroep bekend als een echte verbinder die weet wat mensen nodig hebben om het beste in zichzelf naar boven te halen.

In 2012 studeerde hij aan de PGA Holland Academy en tegenwoordig geniet hij er nog steeds van om af en toe op de golfbaan te staan. Daarnaast maakt Laurens graag tijd voor het bourgondische leven met zijn vriendin of zijn vrienden. Ook is hij een echte familieman. Afkomstig uit een groot en ondernemend gezin. Met regelmaat is hij dan ook te vinden in zijn geliefde Zeeuwse stad: Hulst.

Zijn kracht zit hem in het persoonlijke contact en dat komt hem zeker ten goede in zijn functie als business consultant.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Rosa van der Mars
Rosa van der Mars
Interim Finance Professional
Bekijk Rosa's profiel
Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel