Jesse de Booij

Business Consultant

Doorzetter, verbinder, met oog voor detail. Met zijn Bachelor in Commerciële Economie & Leisure Management én zijn cursussen op het gebied van communicatietechnieken en Excel, is Jesse goed klaargestoomd voor zijn werkzame leven als Business Consultant bij Bluefin.

jessedebooijrecruitmentconsultantbluefinuit

Volgens oud-collegae is hij een echte verbinder en zorgt zijn oog voor detail ervoor dat hij kritisch blijft op het gebied van mogelijke verbeteringen. Verder werkt hij graag hard, zet hij ook door als het even niet lukt én weet je door zijn directe manier van communiceren altijd precies wat je aan hem hebt.

In zijn vrije tijd is hij veel in het Zeeuwse Terneuzen te vinden, waar hij graag vrienden, familie en dus de gezelligheid opzoekt. Hij is het liefst veel onder de mensen en is bovendien goed in het organiseren van uitjes, feestjes en partijen voor vrienden en familie, wat hij mede dankt aan zijn ervaring in de horeca. Verder is Jesse ook graag in beweging en dat doet hij het liefst door een balletje te slaan op zowel de tennis- als op de golfbaan.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!