Edo Israël

Business Consultant Interim

Enthousiast, verantwoordelijk en doelgericht. Met een bachelor International Business and Languages kun je stellen dat Edo begrijpt wat ondernemingen – internationaal of niet – nodig hebben.

edoisraelbusinessconsultantbluefinuit

Daarnaast zorgen zijn inlevingsvermogen, zijn natuurlijke drive om de verbinding te leggen en zijn verantwoordelijkheidsgevoel ervoor dat hij ook kan achterhalen wat een persoon nodig heeft in een carrière. Met een vastberaden en doelgerichte manier van werken doet Edo er alles aan om de juiste connectie te maken tussen bedrijf, diens vacature en de persoon die hem kan vullen en diens karaktereigenschappen.

In zijn vrije tijd is Edo veelal in de sportschool, op het voetbalveld of op het terras te vinden. Als hij daar niet is, dan wellicht op de bank terwijl hij een serie kijkt. Als er ergens een pubquiz is met een vragenronde over voetbal, dan kun je Edo er overigens ook goed bij hebben. Daarnaast misstaat hij ook niet in de kroeg of op de bedrijfsborrel, aangezien dan het enthousiaste gezelligheidsdier in hem naar boven komt.

Behoefte aan een goed gesprek óf een leuk praatje (hoeft niet per se over voetbal te gaan), neem contact op met Edo!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!