Emil Vleghels

Bluefin Ambassador

Sociaal, creatief, positief. Emil is nog druk bezig met het afronden van zijn opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool. Ondertussen is hij als Bluefin Ambassador verantwoordelijk voor de werving van nieuwe Bluefin collega's en campus recruitment.

emilvleghelscorporaterecruiterbluefin

Tijdens zijn studie heeft hij al een flink aantal cursussen gedaan zoals Google Analytics, Adobe Illustrator & Photoshop en verschillende Sales cursussen, wat zijn leergierigheid goed tentoonstelt. Tel die leergierigheid op bij spontaan enthousiasme, een brok sociale positiviteit en veel initiatief nemend vermogen en je krijgt een idee van Emil als collega op de werkvloer.

 

Buiten werk om kun je Emil – ook eigenlijk altijd met een positieve instelling – best vaak aantreffen terwijl hij een balletje slaat op de golfbaan. Maar je kunt hem ook vinden ook met vrienden genietend van een biertje op een terras of in de kroeg. En volgens zijn vrienden is hij eigenlijk voor iedere activiteit wel te porren, als het maar samen met een groepje vrienden of familie is. Hij is nou eenmaal graag onder de mensen is. Oftewel: voor een gezellig uitje of een leuke activiteit kun je Emil wakker bellen, bij wijze van spreken dan.

Ben jij op zoek naar iemand met oog voor detail en een creatieve geest, die droombanen en daarbij passende werknemers aan elkaar verbindt? Of heb je gewoon zin in een leuk gesprek? Dan kun je Emil ook bellen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!