Mart van der Corput

Interim Finance Professional

Flexibel, resultaatgericht, allemansvriend. Met zijn Bachelor Bedrijfseconomie/Finance & Control die hij behaalde aan Avans Hogeschool in Breda heeft Mart zich door de jaren heen klaargestoomd om zijn werkende leven via Bluefin te kickstarten.

martvandercorputinterimfinanceprofessionalbluefin

Tijdens zijn studie had hij al veel aan zijn cijfermatige inzicht, het snel kunnen schakelen en zijn flexibele werkhouding, en dat zijn eigenschappen die waarschijnlijk ook op de werkvloer goed van pas zullen komen.

 

Je zou Mart wakker kunnen maken voor een gezellig avondje uit eten, afsluitend met een biertje op terras of in de kroeg. Wat hij ook doet, hij doet het het liefst in gezelschap van vrienden en/of familie. Zijn vrienden en familie omschrijven hem dan ook veelal als allemansvriend; een rol die hij zelf maar al te graag vervult. Om fit te blijven voetbalt hij én geeft hij voetbaltraining wat hij, afhankelijk van het seizoen, afwisselt met hardloopsessies en cardiotraining.

 

Oud-collegae zien hem als een behulpzame, resultaatgerichte en flexibele collega die altijd klaarstaat voor anderen als ze hulp nodig hebben. Mart is een man met een hart voor bedrijfseconomie én een hart voor de mensen om zich heen. Een waardevolle uitbreiding voor iedere financiële afdeling.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!