Kerem Sarigul

Interim Finance Professional

Betrokken, leergierig, oplossingsgericht. Met een BSc Business Administration van de Erasmus Universiteit Rotterdam op zak, gecombineerd met zijn leergierige en oplossingsgerichte werkhouding, kun je ervan uitgaan dat Kerem klaar is om ieder finance vraagstuk met beide handen aan te grijpen.

keremsarigulinterimfinanceprofessionalbluefin.png

Meer weten over Kerem?

In zijn dagelijkse leven kun je hem het meest in de sportschool vinden, waar hij met veel zorg en de nodige activiteit zijn lichaam en geest gezond houdt. Vind je hem niet in de gym, dan bestaat de kans dat hij een terrasje pikt met vrienden. Gezelligheid is ook belangrijk voor Kerem.


Volgens zijn vrienden is hij zorgzaam en sociaal en eigenlijk zeggen zijn oud-collega’s precies hetzelfde, dus kun je er bij Kerem op rekenen dat hij je helpt als je die hulp nodig hebt. Zijn belangrijkste positieve eigenschap volgens hemzelf is zijn doorzettingsvermogen. Hij is fanatiek en als hij ergens aan begint, dan wil hij het ook succesvol afronden.


Hij waardeert het als zijn collega’s vastberadenheid en sympathie tentoonspreiden, waarschijnlijk omdat hij dit zelf van nature ook graag doet. Met zijn oplossingsgerichte manier van werken, zijn leergierige instelling én zijn bekwaamheid om snel vertrouwd te raken met een nieuw team en de bijbehorende bedrijfscultuur, is Kerem een aanwinst voor iedere organisatie.


Meer weten over Kerem? Bekijk dan hier zijn CV of kijk op zijn LinkedIn profiel.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!