Jeroen Apers

Business Support

Jeroen heeft in 2021 zijn opleiding Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Breda succesvol afgerond en mag sindsdien officieel BBA (Bachelor of Business Administration) achter zijn naam zetten. Jeroen is erg sociaal en collegiaal ingesteld en volgens oud-collegae is hij erg geïnteresseerd in de medemens en weet hij degene die tegenover hem zit vaak goed op waarde te schatten.

jeroenaperssalessupportuit.png

Meer weten over Jeroen?

In zijn vrije tijd kun je Jeroen vinden onder de lat op een voetbalveld of op de latten op een skipiste. Als hij niet op of onder de lat staat, vormt hij zelf nogal eens een lat tijdens het beoefenen van calisthenics – googel maar, moesten wij ook doen en krijg je geen spijt van. Hij loopt op z’n tijd ook graag een rondje hard. En als hij geen van bovenstaande sportieve activiteiten bezigt, dan is hij ofwel in gezelschap van vrienden in de plaatselijke kroeg te vinden of vind je hem terug op de bank, terwijl hij een goed boek leest onder het genot van ontspannen muziek.


In zijn werk is hij ook bezig met de lat, die hij over het algemeen hoog legt. Hij loopt dan ook graag hard voor het vinden van de juiste match, dus durven wij te stellen: met Jeroen heb je ‘Always a good catch’ als het op het koppelen van mensen en bedrijven aankomt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!