Emile Willems

Interim Finance Professional

Gestructureerd, sociaal, behulpzaam. Emile heeft zijn Bachelor Finance & Control behaald op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch en de nodige ervaring opgedaan, waarmee hij meer dan klaar is om zijn carrière te vervolgen als Interim Finance Professional.

emilewillemsinterimfinanceprofessionalbluefinuit

Gestructureerd, secuur, doorwerken, rustig en sociaal zijn woorden die Emile goed beschrijven op de werkvloer. Hij neemt graag de tijd om dingen goed te doen, maar werkt ook graag hard. Hij zou een collega die overloopt in het werk áltijd uit de brand helpen en waardeert het in collegae als zij er hetzelfde instaan. Emile is een fanatieke teamplayer.

In zijn vrije tijd sport Emile graag en vaak. Hij is dan ook meerdere keren per week in de sportschool te vinden. Daarnaast probeert hij ook één keer per week te padellen en één keer per week te golfen. Is hij niet aan het sporten, dan staan zijn vrienden en zijn vriendin vrij centraal in zijn vrijetijdsleven. Het bezoeken van een festival, uiteten gaan of juist thuis een lekker gerecht op tafel zetten, daar is hij allemaal wel voor te porren.

Emile helpt graag anderen en lokt het bij anderen ook uit dat ze hem graag helpen. Hij helpt financiële afdelingen verder en werkt gewoon heel graag hard.

Bekijk Emile's CV
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!