Op zoek naar een uitdagende vacature? Bekijk onze Assistent Controller vacature!

Met het ontstaan van Bluefin bundelde we ruim 35 jaar aan ervaring in de bemiddeling van Finance Professionals in Zuidwest-Nederland. Wanneer je als Assistent Controller op zoek bent naar een uitdagende vacature, ben je bij ons dus aan het juist adres. De medewerkers bij Bluefin zetten alles op alles om jou te matchen met de gewenste vacature. Een vacature die je de mogelijkheden geeft om je ambities als Assistent Controller te verwezenlijken.

Door de jaren heen hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd dankzij onze succesvolle bemiddelingen. Hierdoor ontstaan er regelmatig kansen voor jou als Assistent Controller en kunnen we je voordragen bij gerenommeerde werkgevers die nog een vaste vacature hebben openstaan. Dus als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Bluefin aan het juiste adres. Kom met ons in contact en vertel ons je ambities.

Ontdek onze interim opdrachten als alternatief op een vaste Assistent Controller vacature

Niet alleen voor een Assistent Controller vacature ben je bij Bluefin aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in de bemiddeling van Interim Finance Professionals. Dit betekent dat we je ook kunnen koppelen aan uitdagende interimopdrachten. Zeer leerzaam en een ideaal voor het opbouwen van een waardevol netwerk! Hoe je aan de slag gaat is aan jou. Je kunt er voor kiezen om in dienst te treden bij Bluefin als vaste interimmer of tot de duur van het project. Hiermee behoud je het sociale vangnet. Ook aan de slag gaan als ZZP-er behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie? Bekijk de interim pagina of neem contact met ons op.

Vacature Assistent Controller in het kort

Heb jij HBO werk- en denkniveau, ben je in het bezit van een bedrijfseconomische opleiding en heb je een heldere kijk op bedrijfsprocessen? Wellicht ben jij de juiste persoon om een Vacature Assistent Controller in te vullen. Wij denken graag met je mee en koppelen je aan een bedrijf dat bij jou past. Bekijk hier onze huidige vacatures, misschien zit er al iets voor je tussen!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!