Interim Finance Manager

Op zoek naar een gedreven Interim Finance Manager?

In dat geval ben je bij Bluefin aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van lokaal talent met interim opdrachten. Daarbij ligt onze focus op regio Zuidwest-Nederland. Gezamenlijk beschikken wij binnen Bluefin over ruim 35 jaar ervaring in de werving en selectie van Finance Professionals. Dankzij die ervaring weten wij in iedere situatie te doorgronden hoe wij de beste invulling kunnen geven aan de vraag naar een Interim Finance Manager. De Interim Finance Manager kandidaten die in dienst zijn van of namens Bluefin werken, zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteiten en ambities. Met onze intensieve begeleiding en coaching weten zij eenvoudig hun draai te vinden bij de opdrachtgever.

Werken als Interim Finance Manager bij Bluefin?

Aan de slag gaan als interimmer is een must voor iedereen die van afwisseling houdt, maar ook persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Het werken aan uiteenlopende projecten als Interim Finance Manager bij diverse opdrachtgevers biedt talloze kansen om nieuwe kennis op te doen. Daarnaast is het ook een uitstekende mogelijkheid om je persoonlijke netwerk uit te breiden.

Voordelen inhuren Interim Finance Manager

Wellicht verkeert de organisatie in een prangende, maar tijdelijke situatie waardoor de vraag naar een Interim Finance Manager is ontstaan. Denk hierbij aan het uitvallen van een waardevolle werknemer of vanwege een verwacht tekort aan expertise of mankracht bij een aankomende organisatieverandering. Bij Bluefin kun je rekenen op een direct inzetbare en bekwame Interim Finance Manager. Dankzij de flexibiliteit die de interim constructie met zich meedraagt, is de Interim Finance Manager inzetbaar op de momenten waarop dat gewenst wordt.

Werken als Interim Finance Manager voor Bluefin

Is een vaste vacature niet precies wat je zoekt en ga je graag aan de slag als Interim Finance Manager? Bij Bluefin geven we je de vrijheid om zelf te bepalen hoe je dit traject wil invullen. Je kunt in dienst komen bij Bluefin als Interim Finance Professional. Hiermee kun je nog steeds aanspraak maken op het sociale vangnet. Werk je liever als ZZP-er? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vertel ons je kwaliteiten en ambities en wij matchen je met de leukste interim opdrachten!

Veelgestelde vragen

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!