Bluefin is specialist in de bemiddeling van Assistant Controller kandidaten

Als organisatie op zoek naar een geschikte Assistant Controller? Bespaar veel moeite en energie door het uitbesteden van de bemiddeling aan Bluefin. Wij beschikken over een uitgebreid en enthousiast kandidatenbestand. Zowel junior als senior. Gaat de behoefte niet uit naar een vaste medewerker maar juist naar een tijdelijke? Geniet dan van maximale flexibiliteit met de Interim Finance Professionals van Bluefin. Daarmee beschik je flexibel over extra capaciteit en expertise op ieder gewenste moment. Bovendien heb je hiermee niet te maken met allerlei werkgeversverplichtingen en is het eenvoudig om afscheid van elkaar te nemen als de interim opdracht eindigt.

Als Assistant controller op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bluefin is specialist in de bemiddeling van Finance Professionals in allerlei disciplines. We zijn actief in regio Zuidwest-Nederland en koppelen lokaal talent aan uitdagende interim opdrachten èn vaste vacatures. Gebundeld beschikken wij over ruim 35 jaar ervaring in de bemiddeling van Finance Professionals. Dit heeft ons de nodige know-how opgeleverd om de beste match te kunnen realiseren tussen werk, Assistant Controller en werkgever. Dus ben je als Assistant Controller op zoek naar een nieuwe uitdaging of kan jouw organisatie extra capaciteit en kennis gebruiken? Lees dan verder om de mogelijkheden te ontdekken!

Assistant Controller vacatures

Ben jij die deskundige en enthousiaste Assistant Controller die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers? Dan willen we je graag leren kennen! We zijn erg benieuwd naar je kernkwaliteiten en ervaring maar bovenal ook naar je ambitie. Op deze manier weten wij je te koppelen aan vaste vacatures en werkgevers die in lijn liggen met de volgende stap in je carrière. Maak kennis met ons zodat we je regelmatig in contact kunnen brengen met diverse uitdagingen.

Aan de slag gaan als Interim Assistant Controller

Als Assistant Controller kun je bij Bluefin ook aan de slag gaan als interimmer. Hiervan is het grote voordeel dat je een bijdrage kunt leveren bij wisselende opdrachtgevers en opdrachten. Vanzelfsprekend doe je hierbij veel nieuwe kennis en vaardigheden op en investeer je dus in je persoonlijke ontwikkeling. Als Interim Assistant Controller kan je daarnaast rekenen op coaching en begeleiding vanuit Bluefin. Ontdek onze referentie pagina!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!