Bluefin koppelt je aan de beste assistent controller vacature in Breda

Heb jij een sterk analytisch vermogen en gaat jouw hart sneller kloppen van het uitvoeren van financiële resultatenanalyses? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de vacature assistent controller bij Bluefin Breda. Voor opdrachtgevers in de regio zijn wij op zoek naar een financieel expert met een oog voor constante verbetering. Binnen de vacature ga je in Breda en omstreken aan de slag als assistent van de financial controller. Denk hierbij aan het voorbereiden van financiële analyses, financieel beleid uit stippelen in samenwerking met het management en een stukje klantcontact. Voor meer informatie over de functie van assistent controller van Bluefin Breda kun je terecht op onze vacature pagina.

Direct solliciteren Actuele vacatures

Vacature assistent controller Breda, wat houdt dat in?

Heb jij oog voor detail en ervaring met het verzorgen van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen? Krijg jij energie van samen met een professioneel team de financiële administratie van een opkomende organisatie op orde te houden? Dan komen jouw kwaliteiten en competenties perfect tot hun recht  binnen de vacature van assistent controller in de regio Breda. Bluefin heeft gezamenlijk ruim 35 jaar ervaring in de werving & selectie van finance professionals. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een stap verder gaan dan het vinden van een match tussen cv en vacaturetekst. Doordat wij ons klanten door en door kennen zorgen we voor het vinden van de werknemer die het verschil gaat maken. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Interim-opdracht als alternatief op een assistent controller vacature in Breda?

Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren maar komen jouw kwaliteiten beter tot hun recht in een dynamische werkomgeving? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Ga dan voor Bluefin Breda aan de slag als interim assistent controller bij een van onze partners. Hiernaast is het ook mogelijk om als ZZP’er of met een tijdelijk dienstverband voor de duur van de opdracht aan de slag te gaan. Door de intensieve samenwerking met onze partners kan je jezelf in korte tijd verder ontwikkelen en bouw je een uitgebreid netwerk op. Voor meer informatie over een interim werkverband voor de vacature van assistent controller in de regio Breda kun je terecht op onze interim pagina.