Op zoek naar een Interim Business Controller in Breda?

Heb je te maken met een verandering binnen je organisatie door bijvoorbeeld het plotseling uitvallen van een Business Controller? Dan kun jij vast wel de expertise van een Interim Business Controller uit Breda gebruiken! Bluefin is met meer dan 35 jaar gebundelde ervaring in het bemiddelen van Finance Professionals in staat de perfecte match te vinden tussen organisatie en Interim Business Controller uit Breda. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Solliciteer nu voor de functie van Interim Business Controller Breda

 Wil jij aan de slag als Interim Business Controller in Breda? Bluefin kan je hierbij helpen. Met het uitgebreide netwerk van Bluefin zal jij binnen de kortste tijd een nieuwe uitdaging vinden. Als Interim Business Controller in Breda zal jij een waardevolle bijdrage leveren bij diverse projecten en opdrachtgevers. In een kennismakend gesprek bekijken we waar jou ambities liggen om zo de juiste match te vinden tussen jou en een opdrachtgever. Bekijk wat er momenteel beschikbaar is aan vacatures of neem contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag.

De voordelen van een Interim Business Controller uit Breda

Het inhuren van een interimmer kan meer voordelen hebben dan je denkt. Zo is het vanzelfsprekend dat jij de tijd en duur van de interim opdracht bepaald, maar heb je vanwege de ervaring van onze interimmers doorgaans ook nog een kortere inwerkperiode. Daarnaast heb je ook het voordeel dat je niet te maken krijgt met secundaire arbeidsvoorwaarden, daarmee is het werkgeversrisico uitgesloten. Bekijk op onze referentiepagina welke voordelen onze klanten het belangrijkst vonden.

Openstaande vacatures

Junior Business Controller

Finance 40 Bunnik
Werving & Selectie

Voor WeCreate Consulting zijn wij exclusief op zoek naar een Junior Business Controller in Bunnik. Werk verandert en mensen veranderen. Ben jij op zoek naar een stap richting Business Control, dan ...

Assistant Business Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een Assistant Business Controller. Toonaangevende internationaal en sterk groeiende speler. Vanuit een zeer karakteristiek hoofdkantoor kom...

Bekijk de vacatures

Waarom Interim in dienst als Business Controller in Breda

Als interimmer bij Bluefin zal je ingezet worden voor uiteenlopende interim projecten bij verschillende organisaties waardoor jij je netwerk kunt uitbreiden. Bij een interim dienstverband via Bluefin zul je werkzaam zijn zonder het verlies van het sociaal vangnet. Daarnaast helpen we je door middel van persoonlijke begeleiding bij het wennen aan je nieuwe werkomgeving.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Business Controller?

Een Business Controller (BC) voorziet de directie van de juiste financiële informatie en geeft adviezen op basis van die informatie. Je bereidt met diezelfde directie het strategische beleid voor en vertaalt dat beleid naar concretere zaken. Daarbij kun je denken aan het ontwerpen van organisatiestructuren, het invoeren van administratieve systemen en het ontwikkelen van bepaalde werkwijzen en procedures. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van bedrijfsdoelen en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf voor de lange termijn.

Wat zijn de taken van een Business Controller?

Als Business Controller houd je je bezig met onder andere de volgende taken:

  • Je helpt met het bepalen van de strategie van het bedrijf.
  • Je vertaalt de strategie naar concrete controleerbare doelstellingen.
  • Je signaleert trends en doet aanbevelingen op basis van die trends.
  • Je analyseert de financiën en rapporteert afwijkingen ten opzichte van forecasts.
  • Je initieert verbeterprocessen op basis van financiële analyses.
  • Je onderhoudt uiteenlopende contacten met onder anderen het management, accountants en andere stakeholders.

Als Junior Business Controller houd je je over het algemeen iets minder bezig met strategiebepaling en sta je vaak onder supervisie van een andere Business Controller.

Wat verdient een Business Controller?

Een Business Controller verdient gemiddeld tussen de €3.890 en €5.265 bruto per maand in Nederland.

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!