Op zoek naar een Interim Business Controller in Breda?

Heb je te maken met een verandering binnen je organisatie door bijvoorbeeld het plotseling uitvallen van een Business Controller? Dan kun jij vast wel de expertise van een Interim Business Controller uit Breda gebruiken! Bluefin is met meer dan 35 jaar gebundelde ervaring in het bemiddelen van Finance Professionals in staat de perfecte match te vinden tussen organisatie en Interim Business Controller uit Breda. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Solliciteer nu voor de functie van Interim Business Controller Breda


 Wil jij aan de slag als Interim Business Controller in Breda? Bluefin kan je hierbij helpen. Met het uitgebreide netwerk van Bluefin zal jij binnen de kortste tijd een nieuwe uitdaging vinden. Als Interim Business Controller in Breda zal jij een waardevolle bijdrage leveren bij diverse projecten en opdrachtgevers. In een kennismakend gesprek bekijken we waar jou ambities liggen om zo de juiste match te vinden tussen jou en een opdrachtgever. Bekijk wat er momenteel beschikbaar is aan vacatures of neem contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag.

De voordelen van een Interim Business Controller uit Breda

Het inhuren van een interimmer kan meer voordelen hebben dan je denkt. Zo is het vanzelfsprekend dat jij de tijd en duur van de interim opdracht bepaald, maar heb je vanwege de ervaring van onze interimmers doorgaans ook nog een kortere inwerkperiode. Daarnaast heb je ook het voordeel dat je niet te maken krijgt met secundaire arbeidsvoorwaarden, daarmee is het werkgeversrisico uitgesloten. Bekijk op onze referentiepagina welke voordelen onze klanten het belangrijkst vonden.

Waarom Interim in dienst als Business Controller in Breda

Als interimmer bij Bluefin zal je ingezet worden voor uiteenlopende interim projecten bij verschillende organisaties waardoor jij je netwerk kunt uitbreiden. Bij een interim dienstverband via Bluefin zul je werkzaam zijn zonder het verlies van het sociaal vangnet. Daarnaast helpen we je door middel van persoonlijke begeleiding bij het wennen aan je nieuwe werkomgeving.