Wij helpen je met het vinden van een Interim Finance Professional uit Breda

Heb je te maken met het uitvallen van een belangrijke werknemer of is er een grote klant bij gekomen waardoor je wel een extra paar handen kunt gebruiken? Het inhuren van een Interim Finance Professional uit Breda kan er toe bijdragen dat deze periode goed wordt ingevuld. Bluefin heeft al meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring in de werving en selectie van interimmers. Wij zijn in staat de perfecte match te vinden tussen een Interim Finance Professional uit Breda en een interim project in de regio.  

Zelf aan de slag gaan als Interim Finance Professional in Breda

Als interimmer via Bluefin krijg jij de volledige regie in handen. Jij bepaalt waar en wanneer jij wilt werken en samen zoeken we naar een passende interim opdracht die aansluit op deze wensen. Natuurlijk wordt je ook gedurende de hele periode begeleidt door onze ervaren collega’s. Op deze manier kunnen jouw persoonlijke kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Bekijk onze vacaturepagina om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Het voordeel van een Interim Finance Professional uit Breda

Wanneer je via Bluefin een interimmer aanneemt krijg je niet te maken met alle werkgeversverplichtingen. Wij nemen namelijk al het werk uit handen en zorgen er voor dat er binnen de kortste tijd een geschikte vervanger klaar staat. Dit bespaart niet alleen veel tijd maar ook veel kosten die normaliter besteedt worden aan sollicitatieprocedures. Vele bedrijven waren u voor en hebben hun mening achter gelaten op onze referentiepagina. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Verbreedt je horizon als Interim Finance Professional in Breda

Lijkt het jou leuk om binnen je eigen omgeving bij verschillende organisaties in de keuken te kijken? Als interimmer via Bluefin krijg je hier de mogelijkheid voor. Doordat je in contact komt met verschillende bedrijven zal je in no time je netwerk kunnen uitbreiden en tegelijkertijd jezelf kunnen ontwikkelen tot volwaardige Interim Finance Professional in Breda.

Veelgestelde vragen

Wat is interim?

Interim is het tijdelijk vervullen van een bepaalde functie binnen een organisatie. In de meeste gevallen gaat een werknemer op projectbasis aan de slag bij een opdrachtgever. De opdrachtgever heeft deze persoon nodig omdat er tijdelijk binnen het bedrijf geen persoon beschikbaar is om de taak te vervullen.

Wat zijn interim opdrachten?

Interim is afgeleid van het latijnse woord 'ad interim'. Dit betekent 'in de tussentijd'. Oftewel interim opdrachten zijn tijdelijke banen. Bij een interim opdracht kom je bij ons in dienst via een detacheringsovereenkomst.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!