Vacature Assistent Controller Amsterdam

Ben jij op zoek naar een vacature voor Assistent Controller in Amsterdam? Dan is het de moeite waard om met Bluefin in zee te gaan. Niet in de laatste plaats omdat wij échte mensen, hun persoonlijkheden én competenties matchen met échte bedrijven, hun culturen en de vacature. En dan maakt het ons niet veel uit of je nu als zzp’er, ad interim of in een vaste aanstelling aan de slag wil als Assistent Controller in Amsterdam, wij bemiddelen in al deze aanstellingen op Finance-gebied.

Benieuwd of wij vacatures voor Assistent Controllers in Amsterdam open hebben staan?

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller werk je vaak samen met een Senior Business of Financial Controller en speel je een belangrijke rol in het bedrijf. Jij assisteert diegene door middel van administratieve taken en het uitvoeren van en helpen bij controles op de cijfers. Daarbij probeer je altijd oog te houden voor het reilen en zeilen van het bedrijf en de ontwikkelingen die invloed hebben op het bedrijf. Je zorgt er eigenlijk voor dat de Senior Controller zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren. Het maken van presentaties op basis van bepaalde rapportages kan hier ook onder vallen. Jij zorgt er daarmee voor dat het Management Team zo goed mogelijk geïnformeerd wordt op basis van de cijfers en potentiële ontwikkelingen van het bedrijf, zodat zij een goede basis hebben om hun strategische beleid op te sturen.

Hoe je een vacature Assistent Controller in Amsterdam vervult

Het maakt weinig verschil of de vacature Assistent Controller in Amsterdam of in een ander deel van Nederland vervuld moet worden. Natuurlijk zijn er cultuurverschillen bij bedrijven in verschillende delen van het land, maar die zijn er ook bij bedrijven die buren van elkaar zijn. Veel belangrijker is dus het soort bedrijf waar de rol vacant is. De taken van een Assistent Controller kunnen dan ook sterk uiteenlopen, maar vaak houd je je bezig met minimaal de volgende taken:

  • Je helpt bij het opstellen van managementrapportages.
  • Je levert cijfers aan op basis waarvan de Senior Controller een meerjarenplan opstelt.
  • Je helpt bij het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses.
  • Je helpt bij het uitvoeren van risicoanalyses.
  • Je helpt bij het opstellen en controleren van budgetten.
  • Je houdt ontwikkelingen in de markt en in het bedrijf in de gaten.
  • Je verzamelt gegevens, zodat de Senior Controller gedegen advies kan geven aan het MT.

Salaris dat bij een Assistent Controller vacatures hoort

Als Assistent Controller zit je waarschijnlijk in de start van jouw carrière. Binnen Finance hoort hier een salaris bij van tussen de €2.600 en €3.400 bruto. Wat uitkomt op een jaarsalaris tussen de €32.000 en de €41.000. Waar het uiteindelijke salaris precies op uitkomt is afhankelijk van verschillende factoren zoals je opleiding, de status van de arbeidsmarkt, inflatie, hoe jij je weet te presenteren tijdens een sollicitatieprocedure bij het bedrijf én wat het bedrijf gebudgetteerd heeft voor de positie.

Benieuwd naar de vacatures? Hier vind je onze Vacatures Assistent Controller Amsterdam.

Openstaande vacatures

Assistent Controller 24-32 uur

Finance 24 Breda
Werving & Selectie

In de vestiging Breda produceren wij machines voor de voedingsmiddelen Industrie en zijn tevens in de Benelux verantwoordelijk voor verkoop en levering van onze staalbanden voor industriële proces ...

Bekijk de vacatures

Vacature Assistent Controller in Amsterdam vinden via Bluefin?

Wil jij jouw carrière goed beginnen als Assistent Controller in Amsterdam? Of ben jij al op een ander gebied binnen Finance aan het werk, maar wil je juist als Assistent Controller aan de slag? Schakel Bluefin dan in, want met ons netwerk op het gebied van Finance-vacatures vergroot jij je kansen op de functie die bij jou past. Wij matchen bedrijven, hun cultuur en de vacature bovendien écht met mensen, hun competenties en hun karakters. Daardoor zorgen we bij Bluefin dat we ‘Always a good catch’ creëren.

Heb jij interesse in vacatures voor Assistent Controller functies in en rond Amsterdam? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter of we een good catch voor je kunnen vinden.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!