Finance vacatures Amsterdam

Het kan zijn dat je op zoek bent naar Finance vacatures in Amsterdam. Of dat je woonachtig bent in Amsterdam en op zoek bent naar Finance vacatures die vanuit jouw woning – dus in regio Amsterdam – goed te vervullen zijn. Zoek dan niet verder, want bij Bluefin vind je Finance vacatures in Amsterdam bij allerlei bedrijven, op uiteenlopende niveaus en met talloze specialisaties. Ons team helpt je graag op weg.

Op zoek naar Finance vacatures in Amsterdam?

Voor het vinden van de juiste Finance vacatures in Amsterdam, kun je verschillende methodes gebruiken. Een van de beste manieren is door meteen contact leggen met ons! Wij kunnen je aardig op weg helpen, omdat wij met ons uitgebreide netwerk van bedrijven een constante aanwas hebben van Finance vacatures in en rond Amsterdam. Maar, naast contact leggen met ons, kun je natuurlijk op meer manieren op zoek gaan naar de vacature die bij je past. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks eens via Google kijken wat er online staat als je Finance vacatures Amsterdam intypt. Maar je kunt ook, zoals het vroeger altijd ging, de mensen in jouw netwerk, zowel privé als zakelijk, vertellen over jouw zoektocht naar een Finance job in Amsterdam. Alles helpt!

Zzp, interim, of vacatures voor een vaste aanstelling in Amsterdam

Omdat ons netwerk groot is en bedrijven allang niet meer alleen nog maar op zoek zijn naar vaste aanstellingen, kun je bij of via ons op verschillende manieren aan de slag. Zo kun je vanuit Bluefin in een vaste aanstelling als interim financial professional aan de slag bij verschillende bedrijven. Maar ook als je zzp’er bent en graag wil blijven, kunnen wij en ons grote netwerk je helpen met bijpassende opdrachten. En de ene keer is er veel ervaring nodig, de andere keer zijn bedrijven juist op zoek naar een betrekkelijk goedkope kracht. Maar wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat we niet alleen kijken of competenties en skills van een medewerker passen bij de eisen van een bedrijf, maar ook of het karakter van die medewerker past bij de bedrijfscultuur. Hierdoor creëren we Always a good catch op het gebied van Finance vacatures in Amsterdam.

Finance vacatures bij Bluefin

Al meer dan 30 jaar werken we in het uitzenden en detacheren van finance medewerkers in heel Nederland, waarvan de laatste tijd met toenemende mate in Amsterdam. Het is die ervaring die ervoor heeft gezorgd dat we een goede methode hebben weten te ontwikkelen om de juiste match te vinden tussen werknemers en vacatures. Die methode, gecombineerd met ons brede netwerk, zorgt ervoor dat we always a good catch zijn als het aankomt op het vinden van een baan die bij je past.

Finance vacatures

Finance Manager

40 Dongen
Werving & Selectie

Are you looking for a workplace where you not only work with passion and pleasure, but also for a company where is room for fun and togetherness? Then you've come to the right place at Poredo in Do...

Finance Manager

Finance 32 Amsterdam
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Als Finance Manager ga jij samen met je collega’s ervoor zorgen dat de organisatie in control is en de processen go...

Bekijk de Finance vacatures

In Amsterdam als interim finance professional aan de slag?

Wil jij veel leren in een korte tijd? Wil je een kijkje nemen in verschillende keukens en erachter komen welke keuken jij het leukst vindt? Door als interim Finance Professional aan de slag te gaan voor Bluefin, krijg je een kijkje achter de schermen bij veel bedrijven in relatief korte tijd, waardoor je snel leert en veel ziet. De ideale start of uitbouw van je carrière.

Aan de slag als interim finance professional

Finance vacatures in Amsterdam vervullen als zzp’er?

Ben of wil jij aan de slag als zzp’er in Finance? Dan kunnen wij je helpen bij het vinden van vacatures die bij jouw competenties passen bij bedrijven die bij jouw persoonlijkheid passen. Wij zien deze samenwerking als een klassieke win-winsituatie, aangezien wij hebben meer kans om bedrijven te helpen met jouw expertise, jij hebt meer kans op opdrachten die bij je passen. Benieuwd? Neem dan eens contact met ons op en kom erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Samenwerken met Bluefin als zzp’er

Veelgestelde vragen

Wat is een Financieel Analist?

Een Financieel Analist bestudeert de financiële situatie van een bedrijf en onderzoekt welke gevolgen veranderingen in de organisatie of de maatschappij hebben voor de financiële positie. Op basis van analyses helpt de Financieel Analist het management met het uitzetten van de financieel-economische koers.

Wat doet een Financieel Analist?

Een Financieel Analist bestudeert de financiële situatie van een bedrijf en houdt zich bezig met de financieel-economische gevolgen van zowel interne beleidsaanpassingen als externe invloeden vanuit de omgeving van het bedrijf. Je rekent financiële scenario’s door, maakt risicoanalyses, houdt rentestijgingen en wat dat voor gevolgen kan hebben in de gaten en je ondersteunt de boekhouder of controller bij het opstellen van de kwartaal- en jaarcijfers.

Een goede Financieel Analist is daarom zowel economisch, als bedrijfskundig en financieel onderlegd en heeft daar dan ook de opleiding voor gedaan.

Hoe word je Financieel Analist?

Als je Financieel Analist wilt worden moet je een Hbo of Wo-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie volgen. Ook moet je een aantal jaar werkervaring opdoen in de financiële sector voordat je aan de slag kan als Financieel Analist.

Hoeveel verdien je als Financieel Analist?

Het startsalaris van en Financieel Analist bedraagt meestal tussen de €2.554 en €3.459 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de €3.049 en €4.240 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat is het salaris van een Financieel Administratief Medewerker?

Als fulltime Financieel Administratief Medewerker verdien gemiddeld €2.321 euro bruto per maand bij een werkweek van 40 uur. Per jaar is dat €27.852 euro bruto.

Wat doe je als Financieel Manager?

Als Financial Manager is het je taak om het financiële team aan te sturen, om de financiële administratie op een betrouwbare en volledige manier vast te leggen en om op basis daarvan ook rapportages te maken voor het management of de directie. Een Financial Manager wordt soms ook wel ‘hoofd administratie’ genoemd, vaak afhankelijk van de omvang van een bedrijf en de taakomschrijving van de functie.

Wat verdien je als Financieel Manager?

Een Financieel Manager in Nederland verdient gemiddeld tussen de €4.070 en €5.505 bruto per maand. Dit is is gebaseerd op gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!