Kan jij een Assistant Controller uit Breda goed gebruiken?

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid kandidaten die zorgvuldig zijn gekozen. Onze kandidaten hebben meer dan voldoende kennis op het gebied van finance en zijn in staat om in een korte termijn mee te draaien in jouw bedrijf. Met meer dan 35 jaar aan gebundelde ervaring zijn wij een specialist in het bemiddelen tussen finance professionals. Wij weten altijd de perfecte match te vinden tussen een organisatie en een Assistant Controller in Breda. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Ga aan de slag als Assistant Controller in Breda!

Wij helpen je bij het vinden van de opdracht die het beste bij je past. Voel jij je gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan als Assistant Controller in Breda? Bekijk dan onze vacatures en wie weet vindt jij je droombaan! Bluefin helpt je niet alleen bij het vinden van een opdracht. We zorgen er ook voor dat jij je al snel thuis voelt in je nieuwe omgeving en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling. Kun jij niet wachten om te beginnen als Assistant Controller in Breda, neem dan contact op.

Wij hebben de Assistant Controller uit Breda die jou kan helpen!

Wij weten de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie, ongeacht de duur van de opdracht of de discipline van de kandidaat. De Assistant Controller uit Breda waar jij naar zoekt is in een mum van tijd gevonden. Door met elkaar in gesprek te gaan kan er afgestemd worden welke kandidaat het beste bij jouw organisatie past.  Bekijk hoe andere bedrijven de samenwerking hebben ervaren op onze referentiepagina.

Openstaande vacatures

Assistent Controller

Finance 40 Utrecht
Werving & Selectie

Voor één van onze klanten actief voor de vastgoedwereld zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. De afdeling Finance bestaat uit 11 personen en dit team is verantwoordelijk voor de financiël...

Assistent Controller

Finance 40 Breda
Werving & Selectie

Voor een van onze relaties in Breda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Assistant Controller. In deze rol word je onderdeel van een hecht team en opereer je als rechterhand van de Bu...

Bekijk de vacatures

Assistant Controller Breda voor bepaalde tijd

Met behulp van ons uitgebreide netwerk vinden we altijd een opdracht die het beste bij jou past. Zo kun je dus voor onbepaalde tijd aan de slag, maar ook voor de duur van een interim opdracht. Wordt je via Bluefin ingezet bij verschillende interim opdrachten dan blijf je genieten van je sociale vangnet. Hecht je hier weinig waarde aan, dan kun je ook aan de slag gaan als ZZP-er.

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!