Op zoek naar een vacature voor Financial Controller in Breda?

Ben jij die enthousiaste Financial Controller die op zoek is naar een leuke vacature in de omgeving van Breda. Dan helpen wij je daar graag bij! Wij zijn Bluefin, een bemiddelaar in financial professionals met meer dan 35 jaar aan gezamenlijke ervaring. Wij kunnen als geen ander er voor zorgen dat jij aan de bak komt in een bedrijf waar jij je op je plek voelt. Binnen ons uitgebreide en specifieke netwerk in financial management beschikken wij over een ruime hoeveelheid vacatures die vervuld kunnen worden, waaronder dus ook de vacature Financial Controller in Breda. Voor de bemiddeling wordt niet alleen gekeken naar je kwalificaties en de eisen van de opdrachtgever maar ook naar je persoonlijke wensen en je ontwikkelingsbehoefte. Zo streven we naar een perfecte match tussen werknemer en opdrachtgever.

Hoe wij bemiddelen voor de vacature van Financial Controller in Breda

Bluefin staat voor mensgerichte bemiddeling. Dit stopt niet bij de bemiddeling voor de vacature van Financial Controller in Breda. In een persoonlijk gesprek willen we graag te weten komen wie jij bent zodat we rekening kunnen houden met jouw voorkeuren. Gedurende je looptijd bij het bedrijf waar je gaat werken ondersteunen we je in je ontwikkeling zodat je je al snel thuis kunt voelen. Daarnaast zullen er verschillende momenten zijn waarbij je in contact komt met je Bluefin collega’s en ervaringen kunt uitwisselen. Maak kennis met het Bluefin team!

Openstaande vacatures

Financial Controller

Finance 40 Rotterdam
Werving & Selectie

Onze klant is een internationaal productiebedrijf in de voedselindustrie, gespecialiseerd in de verwerking van granen en peulvruchten. Met meer dan 55 jaar ervaring biedt dit bedrijf hoogwaardige i...

Financial Controller

Finance 40 Papendrecht
Werving & Selectie

Als Project Controller bij één van onze klanten ben je een cruciale schakel in ons financiële team. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan de financi...

Bekijk de vacatures

Ook een “interim” vacature Financial Controller Breda

Voor interimmers hebben wij een ruim aanbod aan interim opdrachten. Ook hiervoor is Bluefin de expert in bemiddeling. Vind jij het niks om altijd in hetzelfde kantoor te moeten werken en in dezelfde files te rijden? Wij helpen je bij het vinden van een vacature in interim dienstverband zoals een interim vacature als Financial Controller in Breda.

Veelgestelde vragen

Het verschil tussen Financial Controller en Business Controller?

De Financial Controller houdt zich bezig met de financiën, de Business Controller neemt aan de hand van de financiën beslissingen voor verbeteringen en besparingen binnen het bedrijf. Financial Controllers zijn vaak bezig met het opstellen van financiële documenten.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!