Interesse in de vacature Assistent Controller Rotterdam?

Als deskundige en enthousiaste assistent controller weet jij het verschil te maken bij verschillende bedrijven. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en voldoende financiële kennis en kunde. Voor de invulling van de Vacature Assistent Controller in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een financieel expert die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers in de regio te werken. Herken jij je zelf in de Vacature Assistent Controller Rotterdam, solliciteer dan direct en wie weet maak jij straks onderdeel uit van het Bluefin team.

De juiste kandidaat voor de Vacature Assistent Controller Rotterdam

Met 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van finance professionals ben je bij ons in goede handen. Wij zorgen er voor dat jij je als assistent controller volledig kunt ontplooien. Bij de werving en selectie bespreken we je ervaring, je kernkwaliteiten en je ambities zodat je gekoppeld kunt worden aan een bedrijf waar jij met plezier bij wilt werken. Durf jij deze vacature te vullen als onze nieuwe Assistent Controller in Rotterdam? Solliciteer direct of bekijk onze overige vacatures!

Interim ook mogelijk voor de Vacature van Assistent Controller in Rotterdam

Wil jij je niet binden aan één bedrijf maar wel genieten van een sociaal vangnet? Bluefin biedt je de mogelijkheid om voor de duur van een project werkzaam te zijn bij verschillende bedrijven. Zo krijg je de mogelijkheid om bij verschillende organisaties in de keuken te kijken en je netwerk daarmee uit te breiden. Wil je meer informatie over een interim werkverband voor bijvoorbeeld de Vacature Assistent Controller in Rotterdam, bekijk dan onze interim pagina!