Interesse in de vacature Assistent Controller Rotterdam?

Als deskundige en enthousiaste assistent controller weet jij het verschil te maken bij verschillende bedrijven. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en voldoende financiële kennis en kunde. Voor de invulling van de Vacature Assistent Controller in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een financieel expert die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers in de regio te werken. Herken jij je zelf in de Vacature Assistent Controller Rotterdam, solliciteer dan direct en wie weet maak jij straks onderdeel uit van het Bluefin team.

De juiste kandidaat voor de Vacature Assistent Controller Rotterdam

Met 35 jaar aan gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van finance professionals ben je bij ons in goede handen. Wij zorgen er voor dat jij je als Assistent Controller volledig kunt ontplooien. Bij de werving en selectie bespreken we je ervaring, je kernkwaliteiten en je ambities zodat je gekoppeld kunt worden aan een bedrijf waar jij met plezier bij wilt werken. Durf jij deze vacature te vullen als onze nieuwe Assistent Controller in Rotterdam? Solliciteer direct of bekijk onze overige vacatures!

Openstaande vacatures

Assistent Controller

Finance 40 Utrecht
Werving & Selectie

Voor een goede relatie van Bluefin zijn we op zoek naar een Financial Controller in regio Utrecht. De klant is een groot internationaal bedrijf dat enorm bekend onder de Nederlanders is. Verantwoor...

Bekijk de vacatures

Interim ook mogelijk voor de Vacature van Assistent Controller in Rotterdam

Wil jij je niet binden aan één bedrijf maar wel genieten van een sociaal vangnet? Bluefin biedt je de mogelijkheid om voor de duur van een project werkzaam te zijn bij verschillende bedrijven. Zo krijg je de mogelijkheid om bij verschillende organisaties in de keuken te kijken en je netwerk daarmee uit te breiden. Wil je meer informatie over een interim werkverband voor bijvoorbeeld de Vacature Assistent Controller in Rotterdam, bekijk dan onze interim pagina!

Veelgestelde vragen

Wat doet een Assistent Controller?

Als Assistent Controller help je de Controller en het Management met de administratieve en controlerende werkzaamheden. Ook help je bij het uitzetten van de financiële koers van een organisatie. Hoewel de functie van Assistent Controller binnen de functiegroepen finance en zakelijke dienstverlening valt, komt deze natuurlijk in vrijwel alle branches voor.

Wat verdient een Assistent Controller?

Als fulltime Assistent Controller ga je gemiddeld tussen de €2.622 en €2.910 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat €35.850 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!